Κινηματοθέατρο Άρτεμις : «Μinions 2: Η Άνοδος του Γκρου», «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και «Black Adam»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κινηματοθέατρο Άρτεμις : «Μinions 2: Η Άνοδος του Γκρου», «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και «Black Adam»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες:

To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει την ταινία κιν. σχεδίων «Μinions 2: Η Άνοδος του Γκρου», τη ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και την ταινία καταιγιστικής δράσης «Black Adam».

Πρόγραμμα προβολών Πέμπτη 27 Οκτωβρίου – Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022:
MINIONS 2: Η Άνοδος του Γκρου (μεταγλωττισμένο)
Το «Minions 2» Θα προβάλλεται από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στις 18.00.
Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπαλντά
Συν-σκηνοθεσία: Μπραντ Έιμπλεσον, Τζόναθαν ντελ Βαλ
Παραγωγή: Κρις Μελεντάντρι, Τζάνετ Χίλι, Κρις Ρενό
Στα ελληνικά με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ΄70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός, ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.

Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή Wild Knuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά, για να το θέσουμε κομψά και όλα γίνονται πολύ χειρότερα, αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, τα minions προσπαθούν να κατακτήσουν την τέχνη του κουνγκ φου για να τον σώσουν και ο Γκρου ανακαλύπτει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται βοήθεια από τους φίλους τους.

EIΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
(Ticket to Paradise)
Προβολές: 20.00
Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ
Σενάριο: Ολ Πάρκερ, Ντάνιελ Πίπσκι
Παραγωγή: Τιμ Μπίβαν, Έρικ Φέλνερ, Σάρα Χάρβεϊ, Ντέμπορα Μπάλντερστοουν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Γκραντ Χέσλοβ, Λίζα Ρόμπερτς Τζίλιαν, Μαρίζα Γιέρες Τζιλ
Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ® Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη, στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

BLACK ADAM
Προβολές: 22.10
Σκηνοθεσία: Ζομ-Κολέτ Σέρα
Σενάριο: Άνταμ Στίκιελ, Ρόρι Χέινς, Σόραμπ Νοσιρβάνι
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πρις Μπρόσναν, Σάρα Σάχι, Άλντις Χοτζ, Νόα Σεντίνεο, Μο Άμερ, Μαρουάν Κενζάρι, Κουιντέσα Σουίντελ, Μπόντι Σαμπόνι, Τζέιμς Κουσάτι-Μόγιερ, Ούλι Λατούκφου, Βαϊόλα Ντέιβις
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Λόρενς Σερ
Σχεδιασμός Παραγωγής: Τομ Μέγιερ
Μοντάζ: Τζον Λι, Μάικλ Σέιλ
Μουσική: Λορν Μπάλφι

Ο ανυπέρβλητος Ντουέιν Τζόνσον φοράει για πρώτη φορά στολή υπερήρωα και πρωταγωνιστεί ως τέλεια ενσάρκωση του αγαπημένου αντιήρωα της DC Μπλακ Άνταμ. Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του συναρπαστικού και αντιφατικού χαρακτήρα.

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ
Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.
Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr. Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή