Total Football με έμφαση στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


Την Κυριακή στις 22:10 το TotalFootballστο OPEN, θα ασχοληθεί για περίπου μία ώρα με το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
:
Από το ξεκίνημα της εκπομπής η Μαρία Ζαφειράτου και ο Πάνος Βόγλης, θα έχουν συνεχείς συνδέσεις με την OPAPARENA–ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Ο Δημήτρης Βάλσαμος και ο Γρηγόρης Ατρείδης θα μας μεταφέρουν το ρεπορτάζ, το κλίμα, τον απόηχο και φυσικά δηλώσεις των πρωταγωνιστών, λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι.
Ο Μανώλης Σφακάκης, θα περιγράψει liveστο στούντιο όλες τις μεγάλες φάσεις του αγώνα και θα αναδείξει τους παίκτες που ξεχώρισαν.
Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα μας εξηγήσουν την τακτική προσέγγιση των προπονητών, το σχέδιο των δύο αντιπάλων, τα ατού και τα αδύναμα στοιχεία που θα αναδειχθούν από το ματς. Με γραφική ανάλυση, με στοχευμένες παρατηρήσεις και σχόλια που θα μας εξηγούν όλα όσα θα συμβούν στο χορτάρι του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα μεταφέρει τις δικές του πληροφορίες μετά το 90’ και θα σχολιάσει το ντέρμπι όπως πάντα με ξεχωριστό τρόπο.
Ο Τάσος Κάκος θα καταγράψει τις κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών και θα εξηγήσει τα σωστά και τα λάθη τους, με εικόνα και ερμηνεία του κανονισμού.
Μετά το ντέρμπι, η εκπομπή θα ασχοληθεί με τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στο Βόλο, με τη φορμαρισμένη τοπική ομάδα. Ο Γρηγόρης Ποζιός θα ετοιμάσει όλο το ρεπορτάζ από το ματς του Σαββάτου.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία και ο Γιώργος Σόμπολος θα μεταφέρει όσα θα γίνουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Όλη η αγωνιστική δράση της Super League, με έμφαση στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, έρχεται και αυτήν την Κυριακή στο OPEN και στο TotalFootball. Στις 22:10 έχουμε σέντρα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή