Πρώτο το site του «ΠΑΛΜΟΥ»

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Πρώτο  το site του «ΠΑΛΜΟΥ»
Στη συζήτηση για τις χορηγίες στο έντυπο του Δήμου Γαλατσίου για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ο κ. Ελευθερίου προσκόμισε έναν πίνακα, ο οποίος έδειχνε τη θέση που κατέχουν τα διάφορα site ανάλογα με την επισκεψιμότητα που έχουν και ο οποίος πίνακας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κάνεναν γιατί είναι της Google και είναι έγκυρος.
Σε τοπικό επίπεδο, το δικό μας site palmosnews.gr έρχεται δεύτερο μετά το επίσημο site του Δήμου Γαλατσίου. Όλα τα υπόλοιπα site τοπικού ενδιαφέροντος έπονται του δικού μας και κατά πολύ μάλιστα. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, και πρώτα απ’όλους τους ανθρώπους μας που ασχολούνται με τη διαχείριση του site.
Εμείς, βέβαια, γνωρίζουμε τη θέση που κατέχουμε τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στον ελλαδικό χώρο αλλά είναι διαφορετικά να το αναγνωρίζουν κι άλλοι. Η θέση η οποία κατέχει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας αντανακλά, όπως είναι φυσικό, και την αναγνωσιμότητα της έντυπης μορφής. Σας ευχαριστούμε όλους και όσους μας διαβάζετε ηλεκτρονικά και τους παραδοσιακούς αναγνώστες μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή