Ο δασικός χάρτης του Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο δασικός χάρτης του Γαλατσίου


Αναρτήθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Δασών Αθηνών ο δασικός χάρτης του Δήμου Γαλατσίου Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και η πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του.

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Δασών Αθηνών ανακοινώνεται ότι με την 318/6977/27-1-2017 (ΑΔΑ: Ω15ΞΟΡ1Κ-ΝΜΜ) απόφασή της αναρτήθηκε ο θεωρημένος δασικός χάρτης του Δήμου Γαλατσίου Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, έκτασης 4.191,903 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρησέων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε.  (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx).
Στον ανωτέρω αναρτώμενο δασικό χάρτη περιλαμβάνεται και ο ιστορικός ορθοφωτοχάρτης, που απεικονίζει τα πολύγωνα των δασικών εν γένει εκτάσεων, που προσδιορίστηκαν από τα φωτοερμηνευτικά στοιχεία των παλαιότερων αεροφωτογραφιών.
Σημειώνεται ότι στον αναρτημένο δασικό χάρτη απεικονίζεται και αποτυπώνεται με μαύρο χρώμα το όριο της περιοχής που εξαιρείται της ανάρτησης του δασικού χάρτη.
Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκίνησε την 10η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και λήγει την 11η Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, δηλαδή λήγει την 2η Μαϊου 2017 ημέρα Τρίτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή