Από τεύχος εφημερίδας 20 Ιανουαρίου:Πέθανε ο επί 32 χρόνια δήμαρχος Γαλατσίου Βασίλης Παπαδιονυσίου

Την ώρα που είμασταν έτοιμοι να φύγουμε για το τυπογραφείο, πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Γαλατσίου Βασίλη Παπαδιονυσίου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης. Έφυγε ήρεμος στον ύπνο του…
Ο Βασίλης Παπαδιονυσίου ήταν ο μακροβιότερος δήμαρχος της χώρας καθώς υπηρέτησε το Γαλάτσι από το δημαρχιακό αξίωμα επί 32 χρόνια. Συγκεκριμένα, οκτώ συνεχόμενες τετραετίες εκτός από την περίοδο της επταετίας που η Χούντα τον έπαυσε από τα καθήκοντά του.
Γεννήθηκε το 1931 στην Πάτρα. Αποφοίτησε από τη Νομική Αθηνών  και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου για λίγα χρόνια καθώς αφιερώθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος το 1964, όταν το Γαλάτσι έγινε δήμος.  Αποσύρθηκε από τα κοινά και τη δημόσια ζωή της πόλης όταν έχασε στις δημοτικές εκλογές του 2002 από τον Θεόδωρο Τούντα.
Τα τελευταία χρόνια έπασχε από τη νόσο του Αλτζχάιμερ.
Η κηδεία του θα γίνει  τη Δευτέρα 23  Ιανουαρίου  και ώρα 13:00 στον  ιερό ναό της Αγίας Γλυκερίας, με δημοτική δαπάνη κατόπιν απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου .

Πήγαινε στην κορυφή