Νέα αποδυτήρια στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Νέα αποδυτήρια στο Κολυμβητήριο Γαλατσίου
Μετά από ένα μήνα διακοπής της λειτουργίας του, το Κολυμβητήριο Γαλατσίου άνοιξε και πάλι τις… διαδρομές του για να δεχτεί τα μέλη του, τα οποία πλέον θα απολαμβάνουν ανακαινισμένα αποδυτήρια.

Η ανακατασκευή των αποδυτηρίων ήταν και ο λόγος που το δημοτικό κολυμβητήριο διέκοψε τη λειτουργία του τον περασμένο Δεκέμβριο. Νέα αντιολισθηρά πλακάκια, νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις και είδη υγιεινής, κοσμούν πλέον τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.
Επόμενη σκέψη της διοίκησης του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου είναι η ανακατασκευή του χώρου πέριξ της μεγάλης ανοιχτής πισίνας.
Να θυμήσουμε πως το κολυμβητήριο βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου και διαθέτει δύο πισίνες, μία μικρή και μία μεγάλη θερμαινόμενη. Η μεγάλη είναι 25άρα, βάθους 2 μέτρων και 13 διαδρομών. Συνολικά έχει πάνω από 10.000 μέλη, από τα οποία 1.000 είναι ενεργά όλο τον χρόνο. Οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου διαθέτουν ιατρείο υπό την επίβλεψη ιατρού και νοσηλεύτριας.
Οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι: Δευτέρα και Τετάρτη από τις 7:00 έως τις 9:30 το βράδυ, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 7:00 μέχρι τις 16:45 και από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 και Σάββατα από τις 7:00 μέχρι τις 18:00.
Όσοι ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη, πρέπει να γνωρίζετε ότι για την εγγραφή σας είναι απαραίτητο ένα δικαιολογητικό δερματολόγου και καρδιολόγου, δύο φωτογραφίες, μια φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, και για τους δημότες, ένα αποδεικτικό διεύθυνσης.
Για τους δημότες η εγγραφή κοστίζει 20 ευρώ και η μηνιαία συνδρομή 25. Η εγγραφή και η εκμάθηση των παιδιών, του Δήμου, των πολυτέκνων και άπορων οικογενειών (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) είναι δωρεάν.
Για τους ετεροδημότες η εγγραφή κοστίζει 30 ευρώ και η μηνιαία συνδρομή 45. Για μαθητές και φοιτητές το κόστος είναι 10 ευρώ για εγγραφή και 15 ευρώ η μηνιαία συνδρομή.
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210-2132712.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή