Αλληλεγγύη και βοήθεια για δύο συµπολίτες µας (Γαλάτσι)

Στο φύλλο της  Παρασκευής (29/7/2016) γράφαµε για το διαµέρισµα στο 2ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ολυµπίας, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρ- καγιά.

Η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα και δύο συµπολίτες µας, ο Ηρακλής και ο Θοδωρής Ευθυµίου, άνεργοι και οι δύο, πασχίζουν να ξαναστήσουν το σπίτι τους ενώ βρίσκονται σε δεινή οικονοµική θέση.

 Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγµή βρέθη- καν ο ∆ήµαρχος µε αρµόδιο Αντιδήµαρχο αλλά και επίλεκτα µέλη της ∆ιασωστικής Οµάδας Γαλατσίου καθώς και γείτονες συµπολίτες µας.

Η ∆ιεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, η Τράπεζα Χρόνου, το ∆ίκτυο Αλληλεγγύης αλλά και το Γραφείο Εθελοντών του ∆ήµου Γαλατσίου θα εξακολουθήσουν να τους προσφέρουν ό, τι χρειάζονται.

Θα υπάρξουν όµως, και συµπολίτες µας που θα ήθελαν να βοηθήσουν τους δύο νέους αυτούς ανθρώπους που έχασαν και τον πατέρα τους πριν από είκοσι ηµέρες και τώρα είδαν το σπίτι τους να γίνεται κυριολεκτικά στάχτη.

Χρειάζονται κουζινικά, κάσες και πορτοπαρά- θυρα, ηλεκτρική σόµπα, χρώµατα βαφής των χώρων, εθελοντές να αποµακρύνουν τα µπάζα, µηχανικούς να πιστοποιήσουν τη στατικότητα του διαµερίσµατος, υλικά ζωγραφικής – κάηκαν όλα και µε αυτά έβγαζαν τα προς το ζην και ό,τι ο καθένας θα µπορούσε να προσφέρει από το περίσ- σευµά του! Α

υτή την άσχηµη περίοδο που όλοι βιώνουµε, το µόνο που µας κρατά όρθιους είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη µας. Γι’αυτό όσοι µπορούµε να βοηθήσουµε µε οποιονδήποτε τρόπο, ας το πράξουµε είτε καταθέτοντας ένα µικρό, όσο µικρό κι αν είναι αυτό, ποσό στον αριθµό λογαριασµού που ακολουθεί, είτε προσφέροντας τεχνικές υπηρεσίες
(όσοι π.χ. υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κλπ. µπορούν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς).

 – Eθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ:GR7001101220000012264206561

Τα τηλέφωνα των δύο αδελφών είναι τα: 6978048346 Ηρακλής – 6931025821 Θοδωρής

Πήγαινε στην κορυφή