Οι Συνταγές της Αναστασίας! Σκορδοδιαβολάκια

ΥΛΙΚΑ
1 Μπαγκέτα Χωριάτικη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμμένες
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
10 φέτες λεπτές κασέρι  κομμένες στα τέσσερα

 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Κόβετε την μπαγκέτα σε ροδέλες πάχους 5 χιλιοστών .
Αλείφετε με λάδι τις ροδέλες ψωμιού .Πασπαλίζετε με το σκόρδο και το τριμμένο τυρί .Προσθέτετε πιπέρι και στρώνετε από πάνω ένα κομματάκι κασέρι .Τοποθετείτε τα ψωμάκια σε ταψί και τα ψήνετε σε δυνατό γκρίλ για 3 με 5 λεπτά
Σερβίρονται καυτά για να είναι και αρωματικά .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή