ΒΙΝΤΕΟ-Την οδήγησε στην εκκλησία ο άνδρας που έλαβε τη καρδιά του πατέρα της.


“Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου” δήλωσε η Jeni Stepien,η νύφη από τη Pensylvania,κάτι που έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια του Arthur Thomas.
“Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πως είναι να κάνεις κάτι τέτοιο εκτός αν το κάνει ο ίδιος.Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα”δήλωσε ο Thomas.

Ο Arthur ταξίδεψε από το New Jersey για να οδηγήσει τη Jeni στο ιερό της εκκλησίας,αφού ο πατέρας της δεν μπορούσε πλέον να είναι εκεί.
Η Jeni συναντήθηκε με τον Arthur για πρώτη φορά τη παραμονή του γάμου της,και ένιωσε τη καρδία του πατέρα της να χτυπά μετά από δέκα χρόνια αφού είχε δολοφονηθεί το 2006 στο Swissvale.

Ο Arthur έλαβε τη καρδία του πατέρα της μετά το θάνατό του.
“Η κατάσταση της υγείας μου ήταν οριακή και χρειαζόμουν μεταμόσχευση καρδιάς αλλιώς θα πέθαινα σε μερικές εβδομάδες”δήλωσε ο Thomas.
H Jeni έστειλε ένα γράμμα στον Thomas και του ζήτησε να της κάνει τη τιμή να τη συνοδέψει στην εκκλησία.

“Ήμουν τόσο ευγνώμων που ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι κοντά μου με ένα κομμάτι της φυσικής του ύπαρξης.Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα”δήλωσε η Jeni.
Ο Paul Maenner,ο άνδρας της Jeni,δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.”Πλημμύρισα με συναισθήματα όταν είδα τη Jeni να περπατάει στην εκκλησία.Η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δεί στη ζωή μου.Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον να οδηγήσει στην εκκλησία τη κόρη του άνδρα που του έδωσε τη καρδία του για να ζήσει.Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη τιμή.”

πηγη:http://www.cbsnews.com/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή