«Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία» – Εσπερίδα στο Δήμο Λαυρεωτικής

«Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία» – Εσπερίδα στο Δήμο Λαυρεωτικής

Εκδήλωση με θέμα την «Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία» πραγματοποίησε το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Αλληλεγγύης, με την υποστήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής στο Παλαιό Μηχανουργείο στο Λαύριο τη Δευτέρα 9/7/2018.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εργαζόμενοι του Υπουργείου, του Δήμου, καθώς και εκπρόσωποι ιδιωτικών εταιρειών, συλλόγων και φορέων.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος στην ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, ενώ σημείωσε πως: «Η ανταγωνιστικότητα των οργανισμών μπορεί να στηριχθεί μόνο στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και αυτή η βελτίωση εξαρτάται απόλυτα από τον ανθρώπινο παράγοντα. Επομένως, το εργασιακό περιβάλλον οφείλει να προάγει την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία. »

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Ανδρέας Νεφελούδης αναφέρθηκε εκτενώς στο πλαίσιο, τους στόχους, καθώς και στις προτεραιότητες της εθνικής στρατηγικής για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία, που ψηφίστηκε από το Συμβούλιο Υγείας και Ασφάλειας το προηγούμενο διάστημα.
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή