ΟΑΕ∆: Εργαστήρια Ενεργοποίησης Ανέργων σε Αττική & Θεσσαλονίκη

 Εργαστήρια Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης προτίθεται να υλοποιήσει ο ΟΑΕ∆ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισ- σότερους ανέργους.

 Μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους συμμετέ- χοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργα- νισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβου- λευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

 

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχ- θούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το Εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Αττικής θα υλοποιηθεί Πέμπτη 23/2/2017 από τις 09:30 έως τις 14:30. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕ∆ που είστε εγγεγραμμέ- νος / εγγεγραμμένη.

∆ιευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο http://www.oaed.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή