Δήμος Νέας Σμύρνης: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Τμήμα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Δήμος Νέας Σμύρνης
Δήμος Νέας Σμύρνης: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Τμήμα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ανακοίνωση Δήμου Νέας Σμύρνης για το Μνημόνια Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου :

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της συνεργασίας με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, σύναψε μνημόνιο συνεργασίας με το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η από κοινού προώθηση της εκπαιδευτικής, ερευνητικής, επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας των δύο φορέων.

Το αντικείμενο της συνεργασίας των δύο μερών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
• Το σχεδιασμό και την οργάνωση δράσεων με τρεις διαστάσεις: την σωματική, την ψυχική και την κοινωνική ευεξία που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη πολιτικών και πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Νέας Σμύρνης.
• Την ανάπτυξη δράσεων και την έρευνα για υιοθέτηση «ευφυών» υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την Ποιότητα Ζωής των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του Δήμου Νέας Σμύρνης
• Τη μελέτη, το σχεδιασμό και την οργάνωση δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και της σωματικής ευεξίας των κατοίκων του Δήμου Νέας Σμύρνης.
• Την ανάπτυξη δράσεων που στοχεύουν στην αθλητική, πνευματική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και των ατόμων που χρειάζονται την ανάλογη υποστήριξη.
• Την συμμετοχή, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, φοιτητών του ΤΟΔΑ στις διαδικασίες διεξαγωγής αθλητικών και άλλων διοργανώσεων που θα αναλαμβάνει να υλοποιήσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης.
• Σεμινάρια – διαλέξεις – ημερίδες από έμπειρα στελέχη του Δήμου/Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού που θα προσφέρουν πολύτιμη γνώση στους φοιτητές στο πλαίσιο συναφών αντικειμένων που θεραπεύει το ΤΟΔΑ.

Στο Δήμο Νέας Σμύρνης επιμένουμε στις συνεργασίες με τα Πανεπιστήμια της χώρας μας γιατί πιστεύουμε στην έρευνα, στη γνώση, και στην προσφορά των νέων, μορφωμένων ανθρώπων στο κοινωνικό σύνολο. Αντίστοιχα, η εμπειρία που αποκομίζουν οι νέοι φοιτητές από την ενασχόλησή τους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι τεράστια και τους φέρνει πιο κοντά στην προσφορά και τη δημιουργία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή