Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Αγορά ακόμα τριών ελεύθερων χώρων

Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Αγορά ακόμα τριών ελεύθερων χώρων

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διεκδικεί την αγορά ακόμα τριών ελεύθερων χώρων για να τους δώσει κοινόχρηστους στους πολίτες:

Πρόταση χρηματοδότησης για την απαλλοτρίωση τριών ακόμα ελεύθερων χώρων στα όρια του Δήμου καταθέτει στο Πράσινο Ταμείο η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να παραμείνουν αδόμητοι και, ως κοινόχρηστοι, να παραδοθούν στους κατοίκους της πόλης. Πρόκειται για συστοιχία οικοπέδων στις διασταυρώσεις των οδών: Αυγής &Πλαπούτα, Πρ. Λόφου, Διστόλου&Μαινάλου, Παπανούτσου &Ανθ. Γαζή, για τα οποία είχε αρθεί η παλαιότερη δέσμευση και, πλέον, ήταν υποψήφια για οικοδόμηση. Με την επανεπιβολή της απαλλοτρίωσής τους και την πρόταση αγοράς από το Πράσινο Ταμείο, ο Δήμος εξασφαλίζει ότι οι χώροι αυτοί δεν θα τσιμεντοποιηθούν, αντίθετα θα γίνουν πράσινοι και ελεύθεροι για να τους χαίρονται όλοι οι Ηρακλειώτες.
«Δίνουμε συνέχεια στην εκστρατεία των τελευταίων ετών για την αγορά όσο περισσότερων ελεύθερων χώρων μπορούμε στην πόλης μας, για να αυξήσουμε το ισοζύγιο του πρασίνου έναντι της δόμησης, για να προσθέσουμε οξυγόνο και χώρους αναψυχής στο Ηράκλειο. Αποδεικνύουμε ότι ξέρουμε να διεκδικούμε με αποτέλεσμα και όχι ευχολόγια. Με τις ενέργειές μας, τρία ακόμα οικόπεδα που θα γέμιζαν τσιμέντο, αντ’ αυτού θα γεμίσουν πράσινο. Όπως και ο μεγάλος στόχος, η απόκτηση του Κτήματος Φιξ, οι ενέργειές μας στοχεύουν στο μέλλον της πόλης, σε ένα καλύτερο Ηράκλειο για τα παιδιά μας», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ηλίας Μπάρμπας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή