Το International Fight Club Open 2016 – Part II έρχεται το Νοέµβριο


Μετά την επιτυχηµένη διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά International Fight Club Open 2016, στις 16-17 Απριλίου 2016, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team µε συνδιοργανωτή το ∆ήµο Γαλατσίου, επιστρέφουν, ανακοινώνοντας το INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016 – PART II, το οποίο θα διεξαχθεί στις 13 Νοεµβρίου στο Κλειστό Ολυµπιακό Γυµναστήριο Γαλατσίου, σε 6 αγωνιστικούς χώρους (3 Ρινγκ, 3 Τατάµι).

Η διοργάνωση, αυτή τη φορά, θα είναι µονοήµερη, και εκτός από το ανανεωµένο πρόγραµµα, φέρνει µαζί της πλούσια χρηµατικά έπαθλα, που πρώτη φορά δίνονται σε ερασιτεχνικούς αγώνες Kickboxing Ring Styles.

Έτσι, στο INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016 – PART II, θα υπάρχουν 3 κατηγορίες ανδρών, A-class (-71kg, – 75kg, -81kg), µε όρους K1. Οι αθλητές θα αγωνιστούν µε το πυραµιδικό σύστηµα (single elimination matches), µε τον πρωταθλητή κάθε κατηγορίας να παραλαµβάνει το χρηµατικό έπαθλο των 1000 ευρώ, µετρητά! Εκτός όµως από το τουρνουά K1 των 3 κατηγοριών, άνδρες – γυναίκες, προχωρηµένοι – αρχάριοι, κάθε ηλικίας, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε µονούς αγώνες Kick Light, Low Kicks, K1, Muay Thai, κερδίζοντας έτσι και πόντους για τους συλλόγους τους. Στο τέλος της διοργάνωσης, οι 3 πρώτοι σύλλογοι θα λάβουν χρηµατικά έπαθλα 1.000 ευρώ, 500 ευρώ, 300 ευρώ µετρητά, αντίστοιχα.

Το Οµαδικό Kick Light θα έχει τη θέση του και σε αυτή τη διοργάνωση, µε τις κατηγορίες ανδρών, A-class, στα -74kg και +74kg, και γυναικών, A-class στα +50kg, µε χρηµατικά έπαθλα 150 ευρώ, µετρητά, για τις νικήτριες οµάδες.

Το διεθνές τουρνουά INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016, ανεβάζει τον πήχη των ερασιτεχνικών διοργανώσεων kickboxing στην Ελλάδα και συγκεντρώνει ξανά τους πιο δυνατούς ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους για µια συναρπαστική αγωνιστική ηµέρα, γεµάτη θέαµα και συγκινήσεις για τους φίλους του αθλήµατος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή