Βρίσκουν τα «πατήµατά» τους οι Νέοι του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Βρίσκουν τα «πατήµατά» τους οι Νέοι του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ


Στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήµατος της ΕΠΣΑ, η οµάδα των νέων του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ κλήθηκε να αντιµετωπίσει την οµάδα του Ερµή Ειρήνης Ηρακλείου. Το παιχνίδι ξεκίνησε µε την γαλατσιώτικη οµάδα να είναι ορεξάτη και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 10ο λεπτό, κόντρα στην ροή του αγώνα, ή οµάδα µας δέχθηκε γκόλ από ελεγχόµενη θέση οφσάιντ. Από τότε, το παιχνίδι απέ- κτησε αρκετή ένταση, µε τους παίκτες µας να ανταποκρίνονται και να δηµιουργούν πολ- λές φάσεις για γκολ. Λίγο πριν λήξει το ηµίχρονο ο Αρεγκάχεγκν µε φοβερό µακρινό σουτ από πολύ πλάγια θέση κατάφερε να γράψει το 1-1 και να φέρει το παιχνίδι ξανά στα ίσια.

Στο β ηµίχρονο και µε την εικόνα της οµάδας µας να πιέζει για το γκολ, ήταν πραγµατικά θέµα χρόνου να γίνει η ανατροπή. Κάτι που έγινε µε τον Μπίλιο ο οποίος µε πολύ δυνατό σουτ έξω από την πε- ριοχή κατάφερε να «πάρει µέσα» στην κυριολεξία τον τερµατοφύ-λακα ο οποιος δεν µπόρεσε να συγκρατήσει την µπάλα.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθληµα ήταν γεγονός και οι έφηβοι του Γαλατσίου το χάρηκαν µε την καρδιά τους. Για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αγωνιστηκαν οι Αντωνόπουλος Γ., Μπίλιος, Παγούρας, Μπαλανίκας, Σαριδάκης, Daika, Αλεβίζος, Αναγνώστης, Αρεγκαχεγκν, Χαραλαµπους, Χριστοδούλου. Επίσης οι Παρώνης, Πάνος, Κουτσογούλας, Γιώτης και Κωνσταν- τινίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή