Κάψτε λίπος με μπαχαρικά

ΥΓΕΙΑ
Κάψτε λίπος  με μπαχαρικά

Τσίλι: Το τσίλι είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος στην καύση λίπους. Εκτός από αυτό, μπορεί να περιορίσει την όρεξή σας, την ώρα που επιταχύνει τον μεταβολικό σας ρυθμό.
Τζίντζερ: Είτε φρέσκο είτε σε σκόνη το όφελος είναι το ίδιο. Η πιπερόριζα βοηθά στη μείωση των λιπαρών οξέων στο αίμα και ρυθμίζει το επίπεδο σακχάρου.
Κουρκουμάς: Περιέχει κουρκουμίνη, η οποία είναι γνωστή για τα οφέλη στην απώλεια βάρους. Οι μελέτες δείχνουν πως όχι μόνο βοηθά σε αυτό, αλλά εμποδίζει την αύξηση του λίπους μετά την απώλεια.
Σκόνη σκόρδου: Το σκόρδο είναι γεμάτο με αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ενώσεις, που μπορούν να ενισχύσουν την απώλεια. Μειώνει το βάρος και τον δείκτη μάζας σώματος στις γυναίκες. Προωθεί την καύση του λίπους και καταστέλλει την όρεξη.
Κύμινο: Πέρα από πλούσιο άρωμα, αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους και την παχυσαρκία.
Κανέλα: Στον μεταβολισμό της ζάχαρης 20 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό βοηθά η κανέλα, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη του υπουργείο Γεωργίας. Παράλληλα, ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα αλλά και τη διάθεση. Η κανέλα, ακόμη, αναστέλλει τον σχηματισμό του αποθηκευμένου λίπους και ενεργοποιεί το σώμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή