Επιτυχιών συνέχεια για τον Α.Ο. Παραδοσιακού Καράτε Shotokan

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Επιτυχιών συνέχεια για τον Α.Ο. Παραδοσιακού  Καράτε Shotokan

Συλλογή μεταλλίων φαίνεται πως κάνει ο Α.Ο. Παραδοσιακού Καράτε SHOTOKAN του Τάσου Πανουσόπουλου στους πρόσφατους αγώνες στους οποίους έλαβαν μέρος οι αθλητές του.

Πιο συγκεκριμένα, στις 20 Οκτωβρίου έγιναν οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, στην Κόρινθο, για τις κατηγορίες Εφήβων, Νέων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών. Οι αθλητές του, μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις, κατέκτησαν 4 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια. Την 1η θέση στο Kata κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Πολύχρονος και Σταύρος Χασάπης, την 1η θέση στο Kumite οι Σταύρος Κουμερτάς και Εύη Καρούση, η Μαρία Μπούρα κατέλαβε την 2η θέση στο Kata και την 3η στο Kumite και η Μαρία Αθανασούλια 3η στο Kumite.
Λίγες μέρες μετά, στις 27 Οκτωβρίου, έγιναν οι τελικοί στις ίδιες κατηγορίες, αυτή τη φορά στη Βέροια, όπου και πάλι οι αθλητές του Γ. Πανουσόπουλου σημείωσαν επιτυχίες: 1 χρυσό, 3 ασημένια και 5 χάλκινα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Χασάπης κατέλαβε την 1η θέση στο Kata, ο Αλέξανδρος Πολύχρονος την 2η θέση στο Kata και το Kumite, την 3η θέση στο Kata κατέλαβαν οι Μαρία Μπούρα και Κέλυ Καλογιάννη, την 2η θέση στο Kumite η Εύη Καρούση, την 3η θέση στο Kata ο Γιώργος Τσιμίκας ενώ οι Κατερίνα Καλλιμαγείρου και Σταύρος Κουμερτάς την 3η θέση στο Kumite.
Όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να γραφτείτε στον Α.Ο. Παραδοσιακού Καράτε SHOTOKAN, στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 56, μπορείτε να καλέσετε στο 210.2221380.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή