Κίνδυνος στη Λ. Βεΐκου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Κίνδυνος  στη Λ. Βεΐκου
Επί της Λ. Βεΐκου παραμονεύει μια άκρως επικίνδυνη παγίδα, την οποία βλέπετε στη φωτογραφία επάνω. Βρίσκεται στο «σπάσιμο» της νησίδας, στο ύψος της Αγίας Ειρήνης και είναι το τεράστιο κομμάτι τσιμέντου που έχει ξεκολλήσει από τη νησίδα και έχει βγει το μισό έξω από αυτή, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς κυρίως μοτοσικλετών.
Το τσιμεντένιο αυτό κομμάτι έχει πάνω του μία από τις βάσεις της μπαριέρας και προφανώς ξεκόλλησε μετά από κάποιο τροχαίο που συνέβει στο σημείο. Οι αρμόδιοι φαίνεται πως αποκατέστησαν το ρείθρο του πεζοδρομίου (αν παρατηρήσετε καλά, θα δείτε πως το καινούργιο κομμάτι δεν είναι βαμμένο κίτρινο) αλλά δεν σκέφτηκαν να απομακρύνουν το επικίνδυνο τσιμέντο που εξέχει ή ακόμα και να επανατοποθετηθεί στην αρχική του θέση. Και αυτά σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και μάλιστα σε ένα σημείο της λεωφόρου το οποίο εδώ και μήνες δεν φωτίζεται καθόλου τις νύχτες! Από θαύμα δεν έχει προκληθεί νέο ατύχημα.
Ας επιληφθεί του θέματος η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ή όποιος άλλος φέρει την ευθύνη αποκατάστασης, πριν συμβεί το κακό.
Με την ευκαιρία που βρεθήκαμε στο σημείο, φωτογραφίσαμε και το απέναντι κομμάτι της νησίδας. Είναι το «ξεδοντιασμένο» σημείο που βλέπετε δίπλα. Και εκεί υπάρχουν πλάκες που έχουν πέσει στο οδόστρωμα αλλά, κατά πώς φαίνεται, δεν ιδρώνει το αφτί κανενός εκ των αρμοδίων. Ακόμα και αν δεν πάει το μυαλό τους στο κακό – ότι δηλαδή μπορεί η ρόδα ενός αυτοκινήτου να βρει πάνω τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται – δεν σκέφτονται την αισθητική πλευρά του θέματος; Προφανώς δεν σκέφτονται τίποτα…
Δ.Π.
Πήγαινε στην κορυφή