Βιβλία που αξίζει να διαβάσετε!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλία που αξίζει να διαβάσετε!
• «ΚΟΡΙΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ»

ΚΑΙΤΗ ΛΙΑΝΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ, σελ. 488, τιμή 15 ευρώ
O Κίμων Αλεξανδρίδης και ο Σπύρος Μελισσάς δυο άνθρωποι διαφορετικών γενεών, θα γνωριστούν τυχαία, από μια ιδιοτροπία της τύχης. Θα γυρίσουν πίσω τις σελίδες της ζωής τους στα μεγάλα κενά που τους άφησαν ανεκπλήρωτοι έρωτες, θα ξαναζήσουν τα τρελά παιχνίδια της μοίρας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα φαντάσματα μιας άλλης εποχής που στοίχειωσαν την ψυχή τους. Θα φτάσουν μοιραία σε τρομερές αλήθειες που κρύφτηκαν κάτω από τις σάλπιγγες του πολέμου, και στο μεγάλο ζητούμενο: τη λύτρωση, τη δικαίωση και την Αγάπη. Ένας «κοριός» στο μαξιλάρι του προέδρου θα γίνει η αιτία να αναποδογυρίσει η ζωή τους και να τους αποκαλύψει πως η αλήθεια μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που ήθελαν. Η Καίτη Λιανού-Ιωαννίδου επιστρέφει με ένα έξοχο βιβλίο και προσφέρει στους φανατικούς αναγνώστες της, που όλο και πληθαίνουν, μια ιστορία υψηλής έμπνευσης και λογοτεχνικής ποιότητας.

• «Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»
JOHANNA LINDSEY




Εκδόσεις ELXIS, σελ. 392, τιμή 14 ευρώ
Η Έιμι Μάλορι, ατίθαση και ριψοκίνδυνη, έχει φτάσει σε ηλικία γάμου και έχει βάλει στο στόχαστρο έναν άντρα που πιο ακατάλληλος δεν θα μπορούσε να είναι: τον στιβαρό και συντηρητικό Αμερικανό καπετάνιο, που κάποτε παραλίγο να στείλει στην αγχόνη το θείο της Τζέιμς με την κατηγορία της πειρατείας.
Ο Γουόρεν Άντερσον αιφνιδιάζεται από το ερωτικό κάλεσμα της όμορφης ανιψιάς του μισητού εχθρού του. Μολονότι είναι αποφασισμένος να της αντισταθεί, φλέγεται από πόθο για το γοητευτικό θηλυκό από τη Βρετανία. Και μια ψυχή γεμάτη πάθος τον εκλιπαρεί να παραδοθεί σε έναν έρωτα, που θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τις φλόγες μιας μακροχρόνιας οικογενειακής βεντέτας και να τις μετατρέψει σε ένα επικίνδυνο παρανάλωμα, έτοιμο να κάψει τα πάντα.

• «Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, 
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ»
ΠΟΛ ΑΡΝΤΕΝ




Εκδόσεις 
ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 
σελ. 152, 
τιμή 11 ευρώ
Το Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ «επιτίθεται» στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη δουλειά και τον κόσμο γενικότερα. Αντί για τις συνηθισμένες βαρετές συμβουλές, ο Πολ Άρντεν παραθέτει προκλητικά αποφθέγματα και παράδοξα που έχουν στόχο να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε αυτό που θεωρούμε «κοινή λογική». Είτε πουλάτε, διαχειρίζεστε ή αγοράζετε, ο Άρντεν θα σας εμπνεύσει με την πρωτότυπη σκέψη του, τις απίστευτες φωτογραφίες και τις εντελώς αναπάντεχες ατάκες από καλλιτέχνες, επιστήμονες και φιλοσόφους. Μια ριζική αλλαγή του τρόπου σκέψης σας θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να παίρνετε μεγαλύτερα ρίσκα και να απολαμβάνετε τη δουλειά σας περισσότερο από ποτέ.

• «ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ»
KIMBERLEY FREEMAN




Εκδόσεις 
ΔΙΟΠΤΡΑ, 
σελ. 544, 
τιμή 16 ευρώ
Ένα λησμονημένο μυστικό, ένας απαγορευμένος έρωτας, ένας τόπος όπου οι ζωές δύο γυναικών θα αλλάξουν για πάντα.
Η Βάιολετ Άρμστρονγκ είναι μία από τους λίγους υπαλλήλους που έχουν απομείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο Οι Καταρράκτες των Ρόδων, που εκείνη τη χρονιά θα παραμείνει ανοιχτό και τη χειμερινή περίοδο. Ανάμεσα στους λιγοστούς ενοίκους, βρίσκονται ένας πλούσιος κληρονόμος με την αδερφή του και τον αρραβωνιαστικό της. Όταν εγκλωβίζονται από μια χιονοθύελλα, η μοναδική επιλογή που έχουν οι ένοικοι είναι να αφήσουν θαμμένα κάτω από το χιόνι όσα δεν τόλμησαν να ομολογήσουν. Κάποτε, όμως, το χιόνι λιώνει, αποκαλύπτοντας την αλήθεια που κρύβεται από κάτω. Εμπνευσμένη από περιστατικά της ζωής της γιαγιάς της, η Kimberley Freeman πλάθει ένα μυθιστόρημα γεμάτο έρωτα, μυστήριο και προδομένες υποσχέσεις, που, μέσα από αλλεπάλληλες ανατροπές, θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή