Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

«Το Μεγάλο μας Τσίρκο» Πρόσκληση στη θεατρική παράσταση του 5ου Γυμνασίου την Κυριακή 20 Μαΐου

Ένα τόσο σπουδαίο θεατρικό έργο, όπως «το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ι. Καμπανέλη, νιώθεις πως σε επιλέγει και δεν το επιλέγεις. Η θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου πάλεψε με όλη τη θέρμη της εφηβικής της ψυχής να φιλοξενήσει επάξια μια τέτοια παράσταση στη σχολική σκηνή. 
Με σεβασμό, επιμονή, ενθουσιασμό, ιδέες, ζωντάνια, χρώμα, όλα ξέχειλα όπως η νιότη ξέρει και μπορεί, διασκευάστηκε και στήθηκε η φετινή – τρίτη στη σειρά – θεατρική δουλειά. Τριάντα μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, δυο επίμονες εκπαιδευτικοί, η Μαίρη Χιώτη και η Αλεξάνδρα Ξανθοπούλου, ένας από «μηχανής θεός» ο μουσικός Νίκος Μανηταράς, μια αφοσιωμένη διευθύντρια, η Ελένη Προκοπίου, δυο ευαισθητοποιημένες συνάδελφοι η εικαστικός Νίκη Ρεμπή και η γυμνάστρια Αλεξία Δρίτσα, δυο ακούραστες φιλότεχνες φύλακες η Εύα Μούντριχα και η Τζένη Νικολοπούλου και δυο θερμά υποστηρικτικοί σύλλογοι: ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν ένα γοητευτικό θέαμα.
Κυρίες και κύριοι, καλώς να ορίσετε στο «Μεγάλο μας Τσίρκο» την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου, Ωρωπού & Φαύνου!