Χρυσό μετάλλιο για τον «Ρυθμό & Κίνηση»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Χρυσό μετάλλιο για τον «Ρυθμό & Κίνηση»
Το χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι κατέκτησε η αθλήτρια του σωματείου «Ρυθμός και Κίνηση» Καρούση Σταυρούλα – Ιωάννα στους διασυλλογικούς αγώνες της ΑΕΣΓΑ (κατηγορίας Παγκορασίδων ) που έγιναν στις 28 και 29 Απριλίου στο Ολυμπιακό Χωριό. Η ίδια αθλήτρια κατέκτησε επίσης χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, και την 5η θέση στη μπάλα.
Επίσης, η Ντρίκου Ευαγγελία κατέκτησε την 4η θέση στο ελεύθερο, ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας Τζανετοπούλου Μαριτίνα, Σπυροπούλου Ιοκάστη και Γρατσούνη Αγγιολίνα πέτυχαν πολύ καλές βαθμολογίες. Οι αγώνες αυτοί έγιναν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους προκριματικούς αγώνες που θα γίνουν στις 26 Μαΐου.
Στους ίδιους αγώνες της ΑΕΣΓΑ και στην κατηγορία των Κορασίδων συμμετείχαν και οι αθλήτριες της ομάδας των Κορασίδων Δασκαλή Χριστίνα, Ζήκου Σοφία και Γιάγκα Κατερίνα, οι οποίες επίσης πέτυχαν καλές βαθμολογίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους προκριματικούς αγώνες που θα γίνουν στις 12 και 13 Μαΐου όπου θα συμμετέχουν προκειμένου να κερδίσουν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Άλκης Ζαβερδινός συνεχάρη ιδιαίτερα τις αθλήτριες και δήλωσε  ότι η σοβαρή προσπάθεια εκ μέρους των προπονητριών με την πλήρη επιστημονική κατάρτισή τους, η ιδιαίτερη προσπάθεια των αθλητριών μαζί με τους γονείς τους και την αγάπη τους για το άθλημα της ρυθμικής μέσα από τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, θα έχει πάντα τέτοια αποτελέσματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή