Οι Συνταγές της Αναστασίας! Σπέσιαλ Ομελέτα

ΟΜΕΛΈΤΑ ΣΠΈΣΙΑΛ

 

ΥΛΙΚΑ

8 φέτες λουκάνικο( ή κοτόπουλο ή
ζαμπον ή μπέικον ή σουτζούκι)
 1 πιπεριά ψιλοκομμενη
 3 φέτες ντομάτα
Λίγο λάδι
 100 γραμμάρια κασερι τριμμένο

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

βαζουμε στο τηγάνι το λάδι και
τηγανίζουμε ελαφρά το λουκάνικο και την πιπεριά. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε τις
φέτες ντομάτας και τα αυγα χτυπημενα. Όταν η ομελέτα πήξει καλα και πάρει χρώμα
από κάτω την αναποδογυριζουμε στο τηγάνι, ρίχνουμε από πανω το κασερο, χαμηλωνουμε
τη φωτιά και την σκεπαζουμε. Μόλις πάρει χρώμα από κάτω και λιώσει το κασερι η
ομελέτα είναι ετοιμη για σερβίρισμα. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου αλάτι και
πιπερι!