Τι πήγες και ψήφισες, μωρέ !!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τι πήγες και ψήφισες, μωρέ !!!
Τι πήγες και ψήφισες, μωρέ !!!
Ύπνε, που παίρνεις τα παιδιά, έλα πάρε και τούτο…


Τι συμφορά είναι αυτή, κύριε Τάσο, τι κακό είναι αυτό που πάθαμε; Τι ποσοστό ήταν αυτό που πήρε ο Αλέξης, αν ζούσε ο μακαρίτης θα πέθαινε για δεύτερη φορά. Τι ήθελα και ξύπνησα τον αχαΐρευτο να πάει να ψηφίσει, μου λες; Ψήφισε, λέει, Χρυσή Αυγή. Άκουσον άκουσον, του υποσχέθηκε ο Μιχαλολιάκος να τον στείλει στη Γερμανία για δουλειά. Του χτύπησε κι έναν αριθμό στο δεξί χέρι, και του λέει πήγαινε στη Γερμανία, θα σε περιμένει ένας δικός μου εκεί που διατηρεί φούρνο στο Άουσβιτς απ’ την κατοχή.

Eίναι δυνατόν, Θεέ μου, ο γιός της κυρά Νέτας να είναι τόσο βλάκας; Τι να σου κάνει και το παιδί, την στιγμή που γεννήθηκε τη σημαδιακή χρονιά του ’89. Τότε που ο Εωσφόρος με τα ντολμαδάκια της Μαρίκας έπιασε κορόιδο τον Χαρίλαο και έγινε πρωθυπουργός. Άντε τώρα να ξανασυγκυβερνήσει η Αλέκα.

Από τότε, παιδιά μου, η Ελλάδα δεν είδε άσπρη μέρα, από τότε η Ελλάδα και όλη η ανθρωπότητα άρχισε να πέφτει. 
Πέφτει, που λέτε, το τείχος του Βερολίνου. Πέφτει κι ο Χότζας στην Αλβανία. Μας την πέφτουν οι Αλβανοί, πέφτει και η Περεστρόικα. Πέφτει ο Αντωνάκης απ’ την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, την πέφτει και η Λιάνη στον Αντρέα. Πέφτει ο Αντρέας του θανατά, του την πέφτει ο Σημίτης. Πέφτει το Χρηματιστήριο, μας την πέφτουν οι σεισμοί. Πέφτουν οι δίδυμοι πύργοι, μας την πέφτει το Ευρώ. Μας την πέφτουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μας την πέφτει κι ο Χοντρός με το Playstation, που πέφτει απ’ τον Γιωργάκη, ο οποίος με την σειρά του πέφτει στο Καστελόριζο στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Πέφτει ο Αντωνάκης, πέφτει κι ο Βενιζέλος που τους την πέφτει από αριστερά ο Αλέξης. Πέφτει ο Μητροπάνος, πέφτει και η Μαρίκα του θανατά, γιατί της την πέφτει δήθεν ο Μητσοτάκης να την πάει βόλτα να δει το Μητροπάνο.
Σας το λέω, όσο δεν πέφτει ο Εωσφόρος, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο σ’ αυτή τη χώρα!

Δεν μου φτάναν όλα αυτά, μας την πέφτει και η Χριστίνα η Μπούρα, η αντιδήμαρχος καθαριότητας, να καθαρίσουμε δήθεν εθελοντικά οι Ρουμελιώτες με τους Επτανησίους το Λόφο του Ελικώνος στα σύνορα με την Κυψέλη. Χρειάζεται, μου λέει ο Ζαβιτσιάνος, μερικές φωτογραφίες για το βιογραφικό της. Ξέρεις, με τις επαναληπτικές εκλογές πολύ πιθανόν να κατέβει για βουλευτής. Αν είναι έτσι, λέω, να το στηρίξουμε το κορίτσι. Γιατί οι άλλες που κατέβηκαν απ’ το Γαλάτσι για βουλευτίνες ήταν καλύτερες; Εξάλλου τα προσόντα τα έχει, ποιος νοιάζεται για σπουδές επαγγελματική εμπειρία και κουραφέξαλα. Ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου, αυτά είναι προσόντα για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, και για όσους δεν τα πιάνουν γρήγορα. Ο πολιτικός χρειάζεται τυπικά προσόντα. Στην πολιτική πρέπει να έχεις το χάρισμα και από βιογραφικά, να φαν κι οι κότες!
Ρε παιδιά, τι κακό είναι αυτό με την δεντροφύτευση και την καθαριότητα στο Γαλάτσι. Με το που θα ανέβουν οι κάμερες του Σκάι στα Τουρκοβούνια, πλακώνουν όλοι οι αμαρτωλοί τοπικοί παράγοντες και οι κουλτουριάρηδες του τόπου, και με κάτι παγανιστικές διαδικασίες ανοίγουν τρύπες στην πολύπαθη γη των Τουρκοβουνίων για να καλύψουν τις ακαθαρσίες τους. Όλα τελικά για τις φωτογραφίες γίνονται, μου λέει ο Ζαβιτσιάνος. Άσε σου λέει, δεν ξέρεις πώς θα ξυπνήσεις αύριο, μπορεί να θες να γίνεις βουλευτής, γιατί να μην έχεις μια οικολογική δράση στο βιογραφικό σου.
Και πλακώνουν που λες όλες οι Μπούρδες, οι Ζόμπηδες, μαζί κι ο λαγοδόντης ο Δήμαρχος, να βγάζουν φωτογραφίες με τα κράνη στα κεφάλια λες και είναι ανθρακωρύχοι. Ο Δήμαρχος, βέβαια, το κράνος το κρατάει στο χέρι γιατί, όπως καταλαβαίνεις, δύσκολα μπαίνει στη φεγγαροκεφάλα του. 

Και αφού θέλετε, ρε, να κάνετε δουλειά γιατί δεν βγαίνετε στους δρόμους να πλύνετε κανένα κάδο, που βρώμησε ο τόπος απ’ την ημέρα που βγήκατε στο Δήμο; 
Τέτοια λες, σύντροφε Τάσο, μου λέει ο Νίκος ο Τάγκας, και μας άφησε χωρίς νερό ο Τσίρος προχθές στα εκλογικά κέντρα. Έφερε νερό ο τσιγκούνης μόνο για τους δικαστές. Δε λες πάλι καλά, Νικολάκη, που δεν σας έβαλε να φάτε σαρδέλες με το ζόρι. Όπως καταλαβαίνεις ο άνθρωπος τρομοκρατήθηκε, το κόμμα του χτύπησε πάτο, σου λέει σιγά σιγά έρχεται η ώρα μου, σιγά μη βάλω στα παλιοκομμούνια να πιούνε και νερό.
Ξύπνησε ο κόσμος, Κυριάκοοοο… Έρχεται ο Αλέξης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή