Διαχρονικό πρόβλημα, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Διαχρονικό πρόβλημα, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Την προηγούμενη Τετάρτη, 8 Ιουλίου, στις 9 το πρωί, οι φωνές του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου από την οδό Τράλλεων μπροστά από το κατάστημα «My Market», ακούγονταν σε όλο το Γαλάτσι.

Είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τους υπευθύνους της επιχείρησης για το διαχρονικό πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος το οποίο προκαλείται από τα φορτηγά τροφοδοσίας του καταστήματος. Για το θέμα ο «Παλμός» έχει ξαναγράψει επανειλημμένα, από την περίοδο που η επιχείρηση ανήκε σε άλλο ιδιοκτήτη και συγκεκριμένα στον Βερόπουλο.
Οι υποσχέσεις που δίνονται κατά καιρούς από το κατάστημα για λύση του προβλήματος παραμένουν μέχρι σήμερα απλά υποσχέσεις. Θυμάμαι επί εποχής Παπαδιονυσίου όταν ήταν να δοθεί άδεια λειτουργίας στο συγκεκριμένο κατάστημα, είχε παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι και ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος. Και τότε ενώπιον όλου του Σώματος, δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τους εκπροσώπους της επιχείρησης ότι δεν πρόκειται τα φορτηγά τους να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην οδό Τράλλεων. Την επόμενη των παραπάνω διαβεβαιώσεων, επικρατούσε η ίδια απαράδεκτη κατάσταση!
Βάσει της κείμενης νομοθεσίας, η τροφοδοσία των σούπερ μάρκετ πρέπει να γίνεται τις πολύ πρωινές ώρες έτσι ώστε να μην προκαλείται κυκλοφοριακό πρόβλημα. Το φορτηγό που βλέπετε στη φωτογραφία ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του μπροστά από το κατάστημα στις 11.30 το πρωί, την Τετάρτη 8 Ιουλίου.
Πάντως ο Δήμαρχος Γαλατσίου τόνισε στους υπευθύνους της επιχείρησης – και μάλιστα σε πολύ έντονο ύφος! – ότι, αν δεν φροντίσουν να μην δημιουργείται πρόβλημα στην κυκλοφορία, τότε θα ληφθούν πολύ σκληρά μέτρα από τον Δήμο έναντι της επιχείρησης. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή