Δήμος Νέας Ιωνίας: Διαδικτυακό Σεμινάριο «Δημιουργώ τη σταδιοδρομία μου»

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) της πόλης μας, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 13:00.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τη συνεργασία με τον ΕΟΠΠΕΠ, τον καταξιωμένο, μεταξύ άλλων, φορέα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων στα θέματα Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού που εδρεύει στην πόλη μας. Απευθυνόμαστε ιδιαιτέρως στους αποφοίτους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της πόλης μας, αλλά και σε όσους ζητούν άλλες επιλογές σταδιοδρομίας. Καλούμε τους Γονείς και Κηδεμόνες, όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να παρακολουθήσει αυτή τη διαδικτυακή ημερίδα με την πίστη ότι ενθαρρύνουμε και οικοδομούμε την προοπτική της πόλης μας, τη νέα γενιά».

Θέμα Webinar «Δημιουργώ τη σταδιοδρομία μου. Μια δια βίου πορεία με οδηγό την αυτογνωσία, την πληροφόρηση και τις δεξιότητες ζωής και απασχόλησης».
Εισηγήσεις:
• Η νέα Ευρωπαϊκή πύλη Europass ως εργαλείο υποστήριξης της σταδιοδρομίας
Σταυρούλα Δουλάμη, Προϊσταμένη Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων ΣυΕΠ του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Europass
• Τα Εργαλεία του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τη διερεύνηση της προσωπικότητας και τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων
Σταυρούλα Τετραδάκου, Προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Εργαλείων ΣυΕΠ του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Euroguidance.
• Πως σχεδιάζω τη σταδιοδρομία μου; Ποιους παράγοντες λαμβάνω υπόψη κατά τη λήψη εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποφάσεων;
Δημήτριος Γαϊτάνης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 13:00

Πληροφορίες και Τεχνική Υποστήριξη: Αυτοτελές Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων (email: dimsxeseis@neaionia.gr).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή