Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της εφορίας στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της εφορίας στο Γαλάτσι

Την Πέμπτη στις 2 Ιουλίου στις 08:30 το πρωί υπάλληλοι της ΔΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καθώς και φορολογούμενοι πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το κτίριο της ΔΟΥ Χριστιανουπόλεως 103 για την αποφάση της ΑΑΔΕ να καταργηθεί η εφορία Γαλατσίου και να συγχωνευθεί με την ΙΓ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ,η οποία βρίσκεται Λευκάδος 47 στην Κυψέλη απέναντι απο τα δικαστήρια της Παλιάς Σχολής Ευελπίδων .
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γαλατσίου ,δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης και διαβάστηκε και το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου που είναι αντίθετο με το κλείσιμο της εφορίας.
Την ίδια μέρα ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος είχε τα γενέθλια του ,έκλεισε αισίως τα 46 και τα γιόρτασε επι τοπου σβήνωντας το παραδοσιακό κεράκι .
Χρόνια πολλά δήμαρχε και να είσαι πάντα δραστήριος.

 

 

 

 

📌Γενέθλια για τον Δήμαρχο Γαλατσίου έξω από την ΔΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.Βρισκόταν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την συγχώνευση της εφορίας με την ΙΓ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Περισσότερα στο palmosnews

Geplaatst door Palmosnews op Donderdag 2 juli 2020

📌Σήμερα έξω από τη ΔΟΥ Γαλατσίου..Περισσότερα στο palmosnews http://palmosnews.gr/64704/nea-galatsiou/sigkentrosi-diamartirias-gia-to-kleisimo-tis-eforias-sto-galatsi/

Geplaatst door Palmosnews op Donderdag 2 juli 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή