Μοντέρνες και οικονομικές ιδέες για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτίου σου!

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Μοντέρνες και οικονομικές ιδέες για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτίου σου!

Θέλεις να ανεβάσεις τη διάθεση σου και να υποδεχθείς το καλοκαίρι; Αν σου αρέσει το καλοκαίρι ,να περνάς ώρες στο σπίτι σου και να χαλαρώνεις στο μπαλκόνι τότε σίγουρα θα σε ενδιαφέρει και η καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού .
Το homee.gr σου προτείνει ιδέες για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σου. Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων από το λευκό, το γαλάζιο και το χρώμα της θάλασσας. Ακόμη και αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αλλάξεις ότι θέλεις μέσα στο σπίτι μπορείς απλώς να προσθέσεις μερικές χαρούμενες καλοκαιρινές πινελιές.

Πως μπορείς να φέρεις το καλοκαίρι στο σαλόνι σου;
Ένας από τους χώρους που καθόμαστε και περνάμε ώρες με φίλους είναι το σαλόνι . Το homee.gr σου προτείνει εύκολες και οικονομικές ιδέες για να ανανεώσεις καλοκαιρινά το σαλόνι σου.. Μπορείς να τοποθετήσεις στον καναπέ σου υπέροχα ριχτάρια στο χρώμα της θάλασσας και να τα συνδυάσεις με διακοσμητικά μαξιλάρια,με μαξιλάρια δαπέδου καθώς και διακοσμητικά πουφ σε αποχρώσεις του μπλε.Τα runner και τα τραπεζομάντηλα στις ίδιες αποχρώσεις μπορούν να κατευθείαν να φέρουν αέρα ανανέωσης. Μια έξτρα «πινελιά» είναι και τα αρωματικά κεριά . Σε έναν δίσκο πρόσθεσε πολλά κεριά διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων και βάλτο πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Μπορείς να διαλέξεις κερί με άρωμα θάλασσας ή κάποιου καλοκαιρινού φρούτου και θα νιώσεις ότι η θάλασσα ήρθε κατευθείαν στο σπίτι σου .

 

Blue-Collection-Bleur–40X40X40

Αρωματικό χώρου με stiks-Nef-Nef–Indigo

Blue Collection Τραπεζομάντηλο Ocean

Πως μπορείς να ανανεώσεις με καλοκαιρινή «διάθεση» το μπαλκόνι ή την βεράντα σου εύκολα και γρήγορα;

Το καλοκαίρι λατρεύουμε να καθόμαστε στη βεράντα ή στο μπαλκόνι με την παρέα μας . Μπορείτε με έξυπνους τρόπους να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική, καλοκαιρινή εμπειρία τοποθετώντας διακοσμητικά πουφ και μαξιλάρες δαπέδου γύρω από το τραπεζάκι σας . Αν έχετε καναπέ και καρέκλες μπορείτε να τα διακοσμήσετε με μπλε , θαλασσί , τιρκουάζ ή άσπρα διακοσμητικά μαξιλάρια. Τα αρωματικά κεριά και εδώ είτε μόνα τους, ή σε δίσκο πολλά μαζί στο τραπεζάκι σας ακόμα και σε γωνιές του μπαλκονιού θα σας θυμίσουν σίγουρα καλοκαίρι . Αν ο χώρος το επιτρέπει μια πρωτότυπη ιδέα είναι τα διακοσμητικά καλάθια . Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του μπαλκονιού και εκτός από διακοσμητικά (μπορούμε να βάλουμε πέτρες,αστερίες,κοχύλια) , μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γλάστρες για φυτά ή λουλούδια , ως αποθηκευτικοί χώροι για τα κηπευτικά σας εργαλεία, ακόμη και για πατάτες ή κρεμμύδια .

Καλάθι Irida

Αρωματικό κερί Nef-Nef Indigo

Μαξιλάρι Διακοσμητικό-Nef-Nef-Blue-Collection-August-36×60

 

Πως μπορείς να κάνεις καλοκαιρινή διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα;
Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος του σπιτιού που μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς .. Γι αυτό με μια καλοκαιρινή διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα μπορείς να αλλάξεις την διάθεση σου.

Blue Collection Σετ Σεντόνια – Ocean – Blue

Τι πιο εύκολο και γρήγορο από την αλλαγή των σεντονιών . Χωρίς να αλλάξεις τίποτα άλλο στο δωμάτιο βάζοντας σεντόνια σε μπλε αποχρώσεις και μαξιλαροθήκες σε μπλε, τιρκουαζ, θαλασσι, άσπρο, γκρι χρώμα θα δείς το δωμάτιο σου να αλλάζει. Αν θέλεις να έχεις παντού το άρωμα της θαλάσσας μπορείς και στο δωμάτιο να τοποθετήσεις αρωματικά κεριά . Τα διακοσμητικά μαξιλάρια ή πουφ ανάλογα με το χώρο μπορούν να συμβάλουν στην καλοκαιρινή διακόσμηση. Επίσης για τις κρύες νύχτες του καλοκαιριού μπορείτε να να χρησιμοποιήσετε κουβερλι σε μπλε αποχρώσεις από την συλλογή BLUE COLLECTION του homee.gr

Blue Collection Σετ Σεντόνια Warren Blue

Κουβερλί Monnie -grey

Κουβερλί Monnie Grey

Κουβερλί Mercy -Aqua

Smart line σετ σεντόνια vertical blue

 

Smart line Σετ σεντόνια orville petrol

 

 

Τα προϊόντα της συλλογής Blue Collection καθώς και τις υπόλοιπες συλλογές  μπορείτε να τις βρείτε:
Eshop: Homee.gr
Fb: Homee.gr
Twitter: Homee.gr
Instagram : Homee.gr
Φυσικό κατάστημα : Τραλλέων 78, Γαλάτσι
Τηλ.: 210 2914529, 210 2132750
Email: contact@homee.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή