Γ. Κιμούλης και Κ. Δασκαλάκης συνομιλούν με το Νίκο Καμτσή στο θεάτρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γ. Κιμούλης και Κ. Δασκαλάκης συνομιλούν με το Νίκο Καμτσή στο θεάτρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Γ. Κιμούλης και Κ. Δασκαλάκης συνομιλούν με το Νίκο Καμτσή live στη σελίδα του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook
Κυριακή στις 28 Ιουνίου στις 7.00 το απόγευμα σε live streaming

Είναι εποχή για ευχές:
«Καλό καλοκαίρι, Καλές διακοπές, να περάσετε καλά».

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση.
Την Κυριακή στις 28 Ιουνίου είναι οι τελευταίες και γι΄ αυτό κράτησαν για το τέλος τις ευχές να τις πουν δύο σημαντικοί άνθρωποι του πνεύματος, της επιστήμης και του θεάτρου.
Από την Βοστώνη και από το απρόσιτο MIT ο δικός μας, καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και από την Αθήνα ο επίσης δικός μας Γιώργος Κιμούλης συζητάνε με τον Νίκο Καμτσή και φιλοσοφούνε ελεύθερα.
Για τον κόσμο μας, την επιστήμη και κατά πόσο κάνει την ζωή μας πιο εύκολη (η μήπως στρέφεται εναντίον μας), για τον άνθρωπο της παρούσας και επόμενης μέρας, για το μέλλον, το δικό μας και του πλανήτη.

Την Κυριακή στις 28 στις 7.00 ώρα Ελλάδος σε live streaming από την σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook

Μέχρι σήμερα

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ έκαναν μεγάλες διαδρομές. Συμπληρώνοντας 12 live streaming συνομίλησαν με πραγματικά αξιοσημείωτους ανθρώπους. Συνομίλησαν με ανθρώπους από τα Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πολωνία, από την μακρινή Κολομβία και φυσικά από την Ελλάδα. Προσπάθησαν να καλύψουν όλους του τομείς και ρώτησαν σκηνοθέτες ηθοποιούς, χορογράφους, μουσικούς, ψυχίατρους ώστε όσοι παρακολούθησαν την πρωτοβουλία του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ να σχηματίσουν γνώμη αρθρωμένη από έγκυρα χείλη. Οι γνώμες του ψυχίατρου Alyossa Zim από το San Francisco και του θεατρικού συγγραφέα ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΖΑΝ από το LOS ANGELES καθώς και του γνωστού Κολομβιανού χορογράφου Alvaro Restrepo από την Μπογκοτά συναντήθηκαν με τις γνώμες του Βασίλη Παπαβασιλείου, Δημήτρη Λιγνάδη, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά, Λυδίας Κονιόρδου, Θανάση Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη από την Ελλάδα και …«ζυμώθηκαν» ώστε να διακρίνουμε το πρόσωπο αυτού του αόρατου και άγνωστου εχθρού που αφαιρεί ζωές και απειλεί να σκοτώσει κάθε όρεξη για δημιουργικότητα με μοναδικό όπλο τον φόβο.

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους όσους μας παρακολούθησαν (και όχι μόνο σ’ αυτούς αλλά σε όλους) Καλό καλοκαίρι, να είστε υγιείς και ίσως συναντηθούμε σε έναν άλλο χρόνο, μελλοντικό.

Η σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook: https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/

Πήγαινε στην κορυφή