Δήμος Ιλίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα θερινά προγράμματα απασχόλησης παιδιών

Δήμος Ιλίου
Δήμος Ιλίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα θερινά προγράμματα απασχόλησης παιδιών

Λόγω των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται από την υγειονομική κρίση και των επιβαλλόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Ιλίου καλεί τους γονείς, που επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στα θερινά προγράμματα απασχόλησης του Δήμου, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που έχει διαμορφωθεί για αυτό το σκοπό, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/ZnA2TwAextkEfkfy9, προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίησή τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προγράμματα «Καλοκαιρινό Camp», «Παιδί και Θάλασσα», με συνολική οικονομική συμμετοχή 35€ ανά παιδί για κάθε πρόγραμμα (30€ ανά άτομο και 5€ κόστος εγγραφής για κάθε πρόγραμμα) και «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση» (μόνο για οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς), με οικονομική συμμετοχή 30€.

Τα θερινά προγράμματα απασχόλησης αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως και το 2014 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου, τηλ. 2102091502, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 15:00, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sports@ilion.gr.
Σημειώνεται ότι, η υλοποίηση ή όχι των προγραμμάτων θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή