Δήμος Γαλατσίου: Η Υπηρεσία Καθαριότητας μάζεψε (πάλι) τα μπάζα από το Αττικό Άλσος

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Η Υπηρεσία Καθαριότητας μάζεψε (πάλι) τα μπάζα από το Αττικό Άλσος

Συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Γαλατσίου, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, καθάρισε το πρωί της Κυριακής το επίμαχο σημείο του Αττικού Άλσους όπου ασυνείδητοι συμπολίτες μας πετάνε μπάζα, σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα.

Ο «Παλμός» έχει επανειλημμένως  αναδείξει το πρόβλημα στο σημείο αυτό (ακριβώς στη στροφή από τον Περιφερειακό προς το θερινό σινεμά) του Αττικού Άλσους, με φωτορεπορτάζ.

Για μία ακόμα φορά, λοιπόν, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Γαλατσίου μάζεψε και καθάρισε για ακόμα μια φορά μπάζα και διάφορα αντικείμενα που κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν στο Αττικό Άλσος, παρόλο που αυτό δεν ανήκει διοικητικά στα όρια του Δήμου μας!

Επίσης, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει σε σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Πάνος Ροπόδης, «δυστυχώς και μετά λύπης μας διαπιστώσαμε πως βανδαλίστηκε ακόμα και η κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σημείο για αυτόν τον λόγο και δεν μπορέσαμε να δούμε τους παραβάτες για να επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή