Εκδηλώσεις Γάμου & Βάπτισης στην εποχή του Covid-19

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Εκδηλώσεις Γάμου & Βάπτισης στην εποχή του Covid-19

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με ήλιο, θάλασσα, διακοπές και …γάμους και βαφτίσεις. Οι απαγορεύσεις τέλεσης των παραπάνω μυστηρίων μέχρι και πριν από λίγες ημέρες προκάλεσαν σε πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια και γονείς που σκόπευαν να βαφτίσουν το παιδί τους αρκετό άγχος και ανησυχία. Μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το τοπίο αναφορικά με τον χρόνο και το τρόπο διεξαγωγής των εκδηλώσεων παραμένει «θολό», ως προς κάποια σημεία: Πότε θα επιτραπούν οι δεξιώσεις; Ποιοί κανόνες θα ισχύσουν; Θα μπορούμε να χορέψουμε στον γάμο μας; Επιτρέπονται τα γλυκά κεράσματα στις εκκλησίες; Πώς θα μείνουμε ασφαλείς εμείς και οι αγαπημένοι μας καλεσμένοι;

Η κα Μαρία Δαμανάκη, ειδική στη διοργάνωση και τη διακόσμηση εκδηλώσεων, σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να χαρείτε αυτή τη μέρα και να δώσετε χαρά στους καλεσμένους σας, χωρίς άγχος και με ασφάλεια.
• Ξεκινάτε τον σχεδιασμό της εκδήλωσής σας με ανοιχτό μυαλό! Μπορεί φέτος τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι όλα όμορφα και ονειρεμένα. Άλλωστε, οι μικρές κομψές εκδηλώσεις αποτελούν πια τάση!
• Φτιάξετε δύο λίστες καλεσμένων – μια μικρή και μια πιο μεγάλη. Έτσι θα είστε έτοιμοι να καλέσετε τους ανθρώπους που θέλετε, ανάλογα με τον αριθμό που θα επιτρέπεται την εποχή της εκδήλωσής σας.
• Φροντίσετε να στείλετε, σε όσους δεν είναι δυνατό να καλέσετε στην εκδήλωσή, ένα μικρό δωράκι μαζί με ένα όμορφο κειμενάκι· εξηγώντας πως θα τους θέλατε κοντά σας, αλλά δεν ήταν δυνατό. Αυτό θα το εκτιμήσουν πολύ!
• Κάνετε όλες τις παραγγελίες σας σε έμπειρους επαγγελματίες. Ένας καλός επαγγελματίας είναι ενημερωμένος για τους εκάστοτε κανόνες ασφάλειας και υγιεινής που ισχύουν και δεν θα διακινδυνεύσει ποτέ την ασφάλεια των πελατών του, κάνοντας παρατυπίες. Επίσης είναι ευέλικτος και προσαρμόζεται στις ανάγκες που οι εποχές υπαγορεύουν.
• Ρωτάτε πάντα τους επαγγελματίες, με τους οποίους σκέφτεστε να συνεργαστείτε, τί μέτρα υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζουν για τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους και επιλέξετε εκείνους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.
• Ρωτάτε, επίσης, για τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν οι επαγγελματίες, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν την εποχή της εκδήλωσης. Επιλέξετε επαγγελματίες που προσφέρουν ευέλικτες προτάσεις και λύσεις για την εκδήλωσή σας.
• Απευθύνεστε για τον σχεδιασμό της εκδήλωσής σας σε επαγγελματία Event Planner – δεν πρόκειται για περιττή πολυτέλεια. Ο επαγγελματίας Διοργανωτής θα σας απαλλάξει από το άγχος,που αυτή την εποχή είναι αυξημένο, και θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα, με σιγουριά και επαγγελματισμό, προφυλάσσοντάς σας από λάθη και αστοχίες.
Και τέλος, μην ξεχνάτε ότι αυτό που, τελικά, έχει σημασία είναι η αγάπη. Όπως και να πραγματοποιηθεί η δική σου μοναδική ημέρα, αυτή θα μείνει για πάντα στη μνήμη σου ως μια ημέρα Γιορτής και Αγάπης.

– Περισσότερες πληροφορίες:
Πλάτωνος 49, 11147 Γαλάτσι, Τηλ. 210 2221619,
www.mariadamanaki.com

Πήγαινε στην κορυφή