Με πρωτιά στο νεανικό κοινό η βραδιά στο Mega με τον Κ. Αργυρό

Το σύνολο του πιο απαιτητικού κοινού, των νέων ηλικίας 18-34 κέρδισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το πρωτότυπο και ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε στο MEGA, περνώντας στη πρώτη θέση με ποσοστό 18,3% και φτάνοντας σε μερίδιο έως και 28,9%.

Η μουσική και τα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη, τα ντουέτα με τους εκλεκτούς ερμηνευτές που τον τίμησαν, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Ελένη Φουρέιρα και τον Μπάμπη Στόκα καθώς και οι μικρές ιστορίες που μοιράστηκε μαζί τους εκτός πλατό ήταν αρκετοί λόγοι για να κρατήσουν τους νέους τηλεθεατές σταθερά στο MEGA και στο «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».
Η μουσική εκπομπή ανέβασε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της στο κοινό των Γυναικών 18-24 με μέσο όρο 21,4% φτάνοντας έως και 41,9%.

Το βράδυ της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε ένα ακόμα ραντεβού των τηλεθεατών στο MEGA με τις αγαπημένες σειρές «Είσαι το ταίρι μου» και «Πενήντα-πενήντα», φέρνοντας την prime time ζώνη του μεγάλου καναλιού στην πρώτη θέση στο κοινό 18-54 με ποσοστό 14,3%. Ξεχώρισαν οι απολαυστικοί μπελάδες της παρέας των πενηντάρηδων Πέτρου Φιλιππίδη, Σάκη Μπουλά και Παύλου Χαϊκάλη που έφεραν τη θρυλική σειρά στην πρώτη θέση με μέσο όρο 15,9% στο δυναμικό κοινό και διαφορά 3,1 μονάδες από το πρόγραμμα που ακολούθησε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή