Συνεχίζονται τα ζωντανά τηλεμαθήματα γυμναστικής από τον Δήμο Ιλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ :

“Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται τα μαθήματα γυμναστικής εξ΄ αποστάσεως που πραγματοποιούν, σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση, καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 27 Απριλίου 2020, ως μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αθλητισμού, στο πλαίσιο των γενικών περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας, με σύνθημα “Μένουμε Σπίτι αλλά δε μένουμε αδρανείς”. Περιλαμβάνουν ασκήσεις πιλάτες, αεροβική, γιόγκα, μυική ενδυνάμωση και γυμναστική για την Τρίτη Ηλικία, πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου 2020. Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στη σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα, για τους εγγεγραμμένους στα αθλητικά προγράμματα, στο τηλ. 210 2691625.

Σημειώνεται, ότι τα προγράμματα γυμναστικής από τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου, μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται και μέσω του καναλιού του Δήμου στο Youtube, στους παρακάτω συνδέσμους: https://youtu.be/dkDf9N68mpc , https://youtu.be/pF4FtyULmXo, https://youtu.be/FtoG1TEPaI4

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

“Τα τηλεμαθήματα γυμναστικής έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκτονώσουν την καθημερινή πίεση και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις συνέπειες του υποχρεωτικού εγκλεισμού. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου στον τομέα Αθλητισμού για την άψογη οργάνωση των διαδικτυακών μαθημάτων, καθώς και τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής του Δήμου που βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τη διαδικασία εύκολη, διασκεδαστική και ουσιαστική”.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή