Δήμος Ασπροπύργου: Στο πλευρό των Μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμος Ασπροπύργου
Δήμος Ασπροπύργου: Στο πλευρό των Μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου: 
“Ο Δήμος Ασπροπύργου, στο πλαίσιο δράσεων του για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19, τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, ημέρα έναρξης των μαθημάτων των Γυμνασίων και των υπόλοιπων τάξεων του Λυκείου, παρέδωσε υγειονομικό υλικό σ’ όλους τους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεώργιος Φίλης, μαζί με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεωργία Πηλιχού, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Ψωμιάδη, και τον Αντιπρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιο Κοναξή παρευρέθηκαν στην πρωινή προσευχή των σχολείων και καλωσόρισαν ξανά τους μαθητές στο σχολείο, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για την επιστροφή στην νέα κανονικότητα.
Τους διαβεβαίωσαν για την συνεχή στήριξη του Δήμου προς τα σχολεία, τονίζοντας τα διαρκή προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την ασφαλή επιστροφή τους, (απολυμάνσεις χώρων, συντήρηση κλιματιστικών, σταθερή διανομή υγειονομικού υλικού, και έκτακτη στελέχωση με ειδικούς καθαρισμού) και τους υπενθύμισαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και τις σαφείς οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Παιδείας.
Ευχήθηκαν καλή συνέχεια στους μαθητές και έπειτα διένειμαν πλενόμενες μάσκες προστασίας και αντισηπτικά τζελ προς όλους, καθώς και το ενημερωτικό φυλλάδιο του Δήμου με τα αναγραφόμενα μέτρα προστασίας και τις ορθές οδηγίες για τον περιορισμό των αλυσίδων αναμετάδοσης του ιού.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή