MEGA: Στο σπίτι με τις MELISSES

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
MEGA: Στο σπίτι με τις MELISSES

Ανακοίνωση Mega:

Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν στο πιο κεφάτο πάρτι της σεζόν την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA.
Το νούμερο ένα συγκρότημα της Ελλάδας που έχει γνωρίσει τα τελευταία έντεκα χρόνια την θερμή αποδοχή του κοινού και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να τα δώσει όλα επί σκηνής αποκλειστικά στο MEGA.
Στη μουσική παρέα θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι.
Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.
Οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Το Κύμα» , το «Γιατί» , το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Κρυφτό» , το «Μισή Καρδιά» , αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, ένταση, κέφι και συγκίνηση. Ξεχωριστές ερμηνείες της βραδιάς όμως αποτελούν και οι συμπράξεις με τους καλεσμένους τους. Τραγούδια όπως το «Σπασμένο Καράβι» , τα «Χαμοπούλια» , η «Πατρίδα» , το «Για να σε εκδικηθώ» , το «Είπα να φύγω» θα ακουστούν με διαφορετικό τρόπο και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων , ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.
Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί ο front man του συγκροτήματος Χρήστος Μάστορας ο οποίος εκτός από άριστος τραγουδιστής αναδεικνύεται και σε εξαιρετικό οικοδεσπότη.

Σε αυτό το πάρτι… είστε όλοι καλεσμένοι!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES
Παρασκευή 15 Μαΐου, στις 11 το βράδυ στο MEGA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή