Κοινωνικοί φορείς του Γαλατσίου δίπλα στους εργαζομένους των super market

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Κοινωνικοί φορείς του Γαλατσίου δίπλα στους εργαζομένους των super market

Στο πλαίσιο της ημέρας πανελλαδικής δράσης για τους εργαζόμενους στα super market, που προκήρυξαν δεκάδες σωματεία εμποροϋπαλλήλων ανά την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε συμβολική παρέμβαση σε super market του Δήμου Γαλατσίου, από μαζικούς φορείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Νέων Εργαζομένων και Ανέργων Γαλατσίου, ο Σύλλογος Γυναικών (ΟΓΕ), η Ένωση ΕΒΕ και η Επιτροπή Συνταξιούχων Γαλατσίου, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, έδειξαν «την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους των super market, που εργάζονται εδώ και δύο περίπου μήνες σε έντονους ρυθμούς με αυτοθυσία». Κάλεσαν τους καταναλωτές να «ενώσουν την φωνή τους, με την φωνή των εργαζομένων στα super market, για να δυναμώσει η φωνή διεκδίκησης για μέσα ατομικής προστασίας, για τήρηση των ωραρίων εργασίας, για έκτακτο επίδομα ανθυγιεινής.»
Με ανακοίνωσή τους οι μαζικοί φορείς κάνουν γνωστό ότι θα συνεχίσουν να δρουν, να διεκδικούν την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και να δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.
«Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να απευθυνθεί στους Συλλόγους και τους Φορείς για οποιοδήποτε πρόβλημα» δηλώνουν και σημειώνουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας μαζί τους:
– Επιτροπή νέων εργαζομένων και ανέργων Γαλατσίου: 6982972694 neoi.galatsiou@gmail.com
– Σύλλογος Γυναικών Γαλατσίου (ΟΓΕ) : 698 2767115 syl.gyn.galatsiou@gmail.com
– Ένωση ΕΒΕ Γαλατσίου : 697 9659555
– Επιτροπή συνταξιούχων Γαλατσίου : 693 4115756

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή