Δράσεις εκτός κορωνοϊού, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Δράσεις εκτός κορωνοϊού, του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Μπορεί όλο το ενδιαφέρον μας και δικαίως να είναι στραμμένο γύρω από την εξέλιξη της πανδημίας, όμως ορισμένοι, ως οφείλουν εξάλλου, ασχολούνται και με άλλα θέματα. Ο Δήμος Γαλατσίου, για παράδειγμα, αυτές τις μέρες, ολοκληρώνει το βάψιμο όλων των διαγραμμίσεων στις διασταυρώσεις των οδών αλλά κι αυτών μπροστά από τα σχολεία. Είναι γεγονός ότι υπήρχε ανάγκη για αυτό το φρεσκάρισμα.

Ένα άλλο θέμα της πόλης μας, το οποίο όπως πληροφορήθηκα βαίνει καλώς, είναι οι διαπραγματεύσεις του Δήμου Γαλατσίου με τους ιδιοκτήτες της «ΖΑΪΡΑ» αλλά κι εκείνους των ακινήτων στο τετράγωνο του Παλαιού Τέρματος για απευθείας αγορά και των δύο. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος έχει έρθει σχεδόν σε τελική συμφωνία για την αγορά της έκτασης της «ΖΑΪΡΑ» με χρήματα από το δημοτικό ταμείο, το συνολικό κόστος της οποίας θα φτάσει περίπου τα 800.000 ευρώ.
Όσο για τα ακίνητα στο Παλ. Τέρμα, υπάρχει προφορική συμφωνία με την πλειοψηφία των ιδιοκτητών και εδώ για απευθείας αγορά αλλά επειδή τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα θα γίνει μέσω δανεισμού από κάποια τράπεζα.
Μακάρι να προχωρήσουν και οι δύο περιπτώσεις και να υπάρξει αίσιο τέλος. Και οι δύο εκτάσεις είναι σημαντικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Γαλατσιωτών.

Πήγαινε στην κορυφή