Ειδικός Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου Μικρού Μήκους “Σενάρια Ζωής”

“H Ε.Σ.Ε., μετά από ανάθεση της Pfizer Ηellas A.E. προκηρύσσει τη διενέργεια διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Σενάρια ζωής» στο πλαίσιο Εκστρατείας Ενημέρωσης για τους κινδύνους που συνεπάγεται η αυξανόμενη ανθεκτικότητα των μικροβίων στα αντιβιοτικά. Στόχος της ταινίας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και η ανάδειξη του προβλήματος της μικροβιακής αντοχής σαν μία από τις σημαντικότερες υγειονομικές απειλές.

Ο διαγωνισμός αφορά οιονδήποτε συγγραφέα ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος με εξαίρεση τους Επαγγελματίες Υγείας, τους υπαλλήλους της Pfizer Hellas Α.Ε. και τους υπαλλήλους και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε..

Ο διαγωνισμός άρχεται την 1η Φεβρουαρίου 2020 και λήγει την 1η Μαΐου 2020. Η Ε.Σ.Ε., ανάλογα με την πρόοδο συγκέντρωσης των σεναρίων ή/και ανταποκρινόμενη σε αιτήματα διαγωνιζομένων μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει την προθεσμία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού μέχρι το ανώτατο 1 (ένα) μήνα από την αρχική ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ήτοι την 31η Μαΐου 2020.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Να προβούν σε κατοχύρωση του σεναρίου στην ΕΣΕ, στη διεύθυνση:
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Βήμα 2: Να αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού και να δηλώσουν ότι έλαβαν γνώση και αποδέχονται το περιεχόμενο της δήλωσης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων

Βήμα 3: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσουν συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό: https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, εντός του τρέχοντος έτους, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.

Πληροφορίες: info@senariografoi.gr ή από τον Αλέξανδρο Κακαβά στο 6932089819

Αναλυτικές πληροφορίες, όροι διαγωνισμού και δήλωση προστασίας προσωπικών πληροφοριών: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1264/”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή