Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

«Ο Δ. Γαλατσίου δεν πραγματοποιεί απολυμάνσεις σε οικίες πολιτών»

Δεν μας φτάνει η πρωτοφανής κρίση του κορωνοϊού που έχει πλήξει την ελληνική κοινωνία αλλά και την παγκόσμια κοινότητα, έχουμε και τους ευρηματικούς επιτήδειους που κάθε φορά σκαρφίζονται και κάτι προκειμένου να εκμεταλλευτούν για ίδιον όφελος καταστάσεις. Η είδηση αφορά ενοχλήσεις που δέχτηκαν συνδημότες μας από άγνωστους που προσποιούνταν πως είναι συνεργεία απολύμανσης από τον Δήμο Γαλατσίου.

Με ανακοίνωσήτου ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει και προειδοποιεί τους κατοίκους της πόλης μας ότι έπειτα από συνεχόμενα τηλεφωνήματα πολιτών, στα οποία αναφέρεται ότι τους χτυπάνε το κουδούνι και τους λένε ότι πραγματοποιούν απολύμανση εκ μέρους του Δήμου, ότι ουδεμία σχέση έχει ο Δήμος Γαλατσίου με απολυμάνσεις στα σπίτια πολιτών και πρόκειται καθαρά για περιπτώσεις εξαπάτησης που πρέπει να καταγγέλλονται στην αστυνομία άμεσα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Γαλατσίου πραγματοποιεί προληπτικές απολυμάνσεις μόνο δημόσιων χώρων και δεν υπάρχει καμία περίπτωση δημοτικός υπάλληλος να σας χτυπήσει το κουδούνι. «Εάν σας χτυπήσουν το κουδούνι για απολύμανση, με την ψευδή δήλωση ότι είναι από τον Δήμο, παρακαλούμε να ειδοποιήσετε άμεσα το 100» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Συνεπώς παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην ανοίγουν την πόρτα σε απατεώνες που εκμεταλλεύονται το φόβο του πολίτη αυτή την εποχή και να καταγγέλλουν τα περιστατικά στην Άμεση Δράση (100), ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου 2132055335 – 2132055336.