Ο Γιάννης Βούρος για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου:Ας αντλήσουμε όλοι μας δύναμη και περηφάνια από το ηρωικό παράδειγμα των προγόνων μας

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Ο Γιάννης Βούρος για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου:Ας αντλήσουμε όλοι μας δύναμη και περηφάνια από το ηρωικό παράδειγμα των προγόνων μας

Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Ο φετινός εορτασμός της εθνικής μας επετείου γίνεται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας.
Οι δυσκολίες όμως που αντιμετωπίζουμε μπορούν να αποτελέσουν τη σπίθα που θα μας ενώσει, αφήνοντας πίσω μας αλληλοσπαραγμούς, διχόνοιες και διχασμούς. Έννοιες πάντοτε βλαπτικές για το λαό μας, που όταν παραμερίζονταν μεγαλουργούσαμε.
Ας αντλήσουμε όλοι μας δύναμη και περηφάνια από το ηρωικό παράδειγμα των προγόνων μας, ας κρατήσουμε άσβεστη την φλόγα της μνήμης όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας, για ανεξαρτησία και δικαιοσύνη, καλλιεργώντας επιτέλους τους σπόρους της συνεργασίας και της ενότητας.
Έχουμε περάσει πολλά, με αποφασιστικότητα και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης είμαι σίγουρος πως και αυτή τη φορά, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Χρόνια πολλά για την Εθνική μας εορτή!
Χρόνια πολλά για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου!
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους Έλληνες!

Πήγαινε στην κορυφή