«Open Sport» το Σαββατοκύριακο στις 13:30 με Αντετοκούνμπο, Χάλαντ και Ημέρα της Γυναίκας

Ανακοίνωση OPEN:

 

“Παρά την αναβολή των πλέι οφ της Super League και αυτό το Σαββατοκύριακο η αθλητική εκπομπή «Open Sport» έρχεται να γεμίσει τα μεσημέρια μας με πολύ ποδοσφαιρικό θέαμα, αφιερώματα και ξεχωριστές αθλητικές ιστορίες.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στις 13:30 ο Μανώλης Σφακάκης και η δημοσιογραφική ομάδα του «Open Sport» μας εγγυώνται μία ώρα γεμάτη αθλητική ψυχαγωγία με:

Highlights και αντιδράσεις από τη μάχη του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς και ένα αφιέρωμα στις ομάδες-θρύλους με τα καλύτερα ρεκόρ regular season στην ιστορία του ΝΒΑ.
Αφιέρωμα στην κανονική διάρκεια της Super League που ολοκληρώθηκε, με τους πρωταγωνιστές σε γκολ, ασίστ, αποκρούσεις κλπ αλλά και τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της σεζόν!
Πολλά γκολ από τα ματς της Παρασκευής και από τους αγώνες που έγιναν μεσοβδόμαδα στα Κύπελλα των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, καθώς και το Top 10 της εβδομάδας
Οι καταστροφικές συνέπειες του κορωνοϊού για τον αθλητισμό. Ποιοι αγώνες αναβάλλονται σε Ελλάδα και Ευρώπη και ποιες διοργανώσεις κινδυνεύουν με ματαίωση.
Και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 την ίδια ώρα, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου με πάρα πολλά γκολ από όλη την Ευρώπη, σούπερ αφιέρωμα στο wonder-kid Έρλινγκ Χάλαντ και ένα θέμα-έκπληξη για την Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται αυτή την Κυριακή!

Ολοκληρωμένη αθλητική ενημέρωση, με έμφαση στο θέαμα, κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:30 στο «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή