Ζήστε την εμπειρία των Απόκρεων σε έναν ειδυλλιακό παράδεισο δυο ώρες από την Αθήνα

“Το τριήμερο της Αποκριάς πλησιάζει και η καρναβαλική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη!

Η νυχτερινή Παρέλαση αρμάτων το βράδυ της Παρασκευής 28/2 στις 20:00 δίνει το τέμπο του τριημέρου στην παραλία της Ιτέας με έναρξη από την περιοχή Miami και οδηγώντας στο αποκορύφωμα της Καρναβαλικής διάθεσης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 1/3 με το Καρναβάλι στο Λιμάνι! Η Παρέλαση των Αρμάτων και εκατοντάδων μικρών και μεγάλων Καρναβαλιστών ξεκινάει από την πλατεία της Κίρρας στις 16:00 και καταλήγει στην παραλία της Ιτέας όπου θα ακολουθήσει το κάψιμο του Καρνάβαλου και live party με τους Prestige The Band.

 

Την Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται τα Παραδοσιακά Ιτιώτικα Κούλουμα στο μώλο της Ιτέας με την στήριξη της διοργάνωσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Δεσμός». Μικροί και μεγάλοι θα φιλευτούν σαρακοστιανά κεράσματα και τοπικά προϊόντα, θα χορέψουν γαϊτανάκι και θα πετάξουν όσο ψηλότερα το χαρταετό τους με νικητή αυτόν που θα ακουμπήσει τον ουρανό…
Καλούμε όλους αυτούς που θα βρεθούν στην περιοχή μας σε καρναβαλικές συναντήσεις χαράς και ξεχωριστές διαδρομές διασκέδασης δίπλα στην θάλασσα απολαμβάνοντας τις δράσεις και εκδηλώσεις μας!


Κοινότητα Ιτέας
Δημοτική Ενότητα Ιτέας”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή