Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Οι Συνταγές της Αναστασίας !!Κρέας στη λαδόκολλα

Κρέας στη λαδόκολλα

Υλικά:

Μοσχάρι ή χοιρινό σε κομμάτια

6 πατάτες κομμένες σε χοντρά
κομμάτια

2 πιπεριές

Αλάτι-πιπέρι

Δάφνη

Ρίγανη

Δενδρολίβανο

Θυμάρι

3 κουταλιές μουστάρδα

1 ποτήρι του κρασιού λάδι

Κεφαλοτύρι τριμμένο

 

Για την μαρινάδα

Χυμό από 1 πορτοκάλι

Χυμό από ένα λεμόνι

2 φύλλα δάφνης

1 ποτήρι κρασί

*αφήνουμε το χοιρινό και το
μοσχάρι στη μαρινάδα για ½ ώρα

 

Εκτέλεση

Παίρνουμε τη λαδόκολλα και
βάζουμε το κρέας και όλα τα υλικά μαζί με τη μαρινάδα και κλείνουμε καλά. Τοποθετούμε
σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 2 ½ ώρες.