1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου

“Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων Πανελληνίων Διαγωνισμών των Έργων του Λόγου, προκηρύσσει σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.
Ο διαγωνισμός αφορά ΚΥΚΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, δηλαδή μια συλλογή οκτώ (8) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ τραγουδιών (όχι όμως απαραίτητα με ίδιο θέμα).
Μπορεί να μετάσχει οιοσδήποτε στιχουργός είτε με ομοιοκατάληκτο, είτε με ελεύθερο, είτε με μεικτής τεχνικής στίχους (π.χ. πέντε ομοιοκατάληκτα τραγούδια και τρία με ελεύθερο στίχο).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι την 29η Φεβρουαρίου 2020, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση Κύκλου Τραγουδιών στην ΕΣΕ, στη διεύθυνση:
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσετε συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό:
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρο Κακαβά, στο τηλέφωνο 6932.089.819 ή στο email kakavasese@gmail.com.
Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1233/”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή