Απόφαση χρηματοδότησης για τη μελέτη κατασκευής κλειστών γυμναστηρίων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Απόφαση χρηματοδότησης για τη μελέτη κατασκευής κλειστών γυμναστηρίων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

“Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δημιουργεί αίθουσες πολλαπλών χρήσεων όπου υπάρχει ανάγκη.
Νίκος Μπάμπαλος:Κάνουμε πράξη τον σχεδιασμό μας για να δώσουμε οριστική λύση στο θέμα της έλλειψης κλειστών χώρων άθλησης και εκδηλώσεων για τους μαθητές και τους αθλητές της πόλης.

Με χρηματοδότηση που διεκδίκησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής από την Περιφέρεια Αττικής δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν κλειστές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων στα σχολεία της πόλης, τα οποία με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουν τις υποδομές των σχολικών κτιρίων για τις μαθητικές δραστηριότητες, παράλληλα όμως θα λύσουν το πρόβλημα της έλλειψης στεγασμένων χώρων που θα μπορούν κατά τις εξωσχολικές ώρες να φιλοξενούν αθλητικά προγράμματα (π.χ. προπονήσεις αθλητικών σωματείων), πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτό το έργο γίνεται χωρίς να κοστίσει κάτι στο δημοτικό ταμείο αλλά πετυχαίνοντας την χρηματοδότηση από τα προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής.
Στην τελευταία του συνεδρίαση το Περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε, μετά από εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, κυρίας Λουκίας Κεφαλογιάννη, το αίτημα της δημοτικής αρχής Ηρακλείου Αττικής για την χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών, που θα «ξεκλειδώσουν» τα έργα της κατασκευής των κλειστών αιθουσών στα: 1ο Λύκειο, 2ο Δημοτικό, 9ο Δημοτικό και 12ο Δημοτικό Σχολείο.
Παρών στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής και τους περιφερειακούς συμβούλους που έκαναν δεκτή την πρότασή μας και, έτσι, θα μας βοηθήσουν να κάνουμε πράξη τον σχεδιασμό μας για να δώσουμε οριστική λύση στο θέμα της έλλειψης κλειστών χώρων άθλησης και εκδηλώσεων για τους μαθητές και τους αθλητές της πόλης. Με την ίδια σοβαρότητα με την οποία διεκδικήσαμε και πετύχαμε την χρηματοδότηση της διαδικασίας θα κινηθούμε και προς την υλοποίηση των έργων».”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή