Ερχεται τo 3o Διεθνές SportX Camp στη Θεσσαλονίκη

Άρπαξε την ευκαιρία και ζήσε το όνειρο!

Μετά την απόλυτη επιτυχία των δύο προηγούμενων SportX Camp 2018 και 2019, όπου εκπρόσωποι ισχυρών ευρωπαϊκών συλλόγων έδωσαν τη μοναδική ευκαιρία σε ταλαντούχους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν συμβόλαιο σε ομάδα της Ευρώπης, έρχεται τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη το #3oSportXCamp!
Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία management SPORT EXPERTE με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων και ικανών νεαρών ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2003 ως και 2006 που επιθυμούν να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού.
Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).
Στο αθλητικό Κέντρο LOLAS στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, η SPORT EXPERTE σε συνεργασία με περισσότερους από 20 διεθνείς scouter και τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων θα επιλέξουν τους καλύτερους!
Το τριήμερο 13-15 Απριλίου 2020, η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη!
Πρωτοποριακός σχεδιασμός!
Οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν στο 3ο SportX Camp μέσω υπόδειξης των προπονητών τους ή των ανθρώπων της Sport Experte, θα χωριστούν σε 8 ενδεκάδες σύμφωνα με την ηλικία και τη θέση τους.
Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή, επιλεγμένο από την Sport Experte, που θα καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αγώνων στο SportX Camp. Επίσης, θα παραβρίσκεται τριπλέτα διαιτητών, μασέρ, φυσιοθεραπευτές, ιατροί και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή