Αμεσα η νέα προκήρυξη για 2.909 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αμεσα η νέα προκήρυξη για 2.909 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους

Η επόμενη προκήρυξη που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ θα είναι αυτή για τις 2.900 προσλήψεις σε Δήμους προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Την είδηση δημοσιεύσει το e-dimosio.gr και επιβεβαιώνεται από το έγγραφο προγραμματισμού του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το νέο έγγραφο του ΑΣΕΠ στο στάδιο της επεξεργασίας αφού έχει ήδη έχει λάβει εντολή από το υπουργείο Εσωτερικών είναι νέα προκήρυξη για 2.909 προσλήψεις μόνιμων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού, δηλαδή στους δήμους της χώρας.
Παράλληλα θα εκδώσει ακόμη πέντε προκηρύξεις με στόχο οι περισσότερες να εκδοθούν σε ΦΕΚ μέσα στον Φεβρουάριο. Από αυτές ξεχωρίζουν οι προκηρύξεις για τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ έρχεται και η πρόσκληση για τις προσλήψεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ και Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης ΤΕ.
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΔΕ.
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού.
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.
– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2.909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή