Κοπή πίτας Δήμου Ηρακλείου Αττικής 2020

Το 2020 να βρίσκει το Ηράκλειο να γίνεται κάθε μέρα καλύτερο – Ευχές από τον Δήμαρχο και όλους σχεδόν τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων για υγεία και ευτυχία στην κοπή της πίτας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Στα μεγάλα πάμε μαζί για να κάνουμε το Ηράκλειο πόλη που αξίζει να ζεις»

Με ευχές για υγεία, ευτυχία, προκοπή και αισιοδοξία προς όλους τους κατοίκους της πόλης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έκοψε την καθιερωμένη πίτα του για το 2020 σε ένα γεμάτο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, σηματοδοτώντας, παράλληλα – όπως είπε και ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος – την εκκίνηση μιας νέας χρονιάς που ο Δήμος θα δουλέψει για να είναι καλύτερη από την περυσινή, η οποία θα βρίσκει το Ηράκλειο κάθε ημέρα και πιο βελτιωμένο.
Για να γίνει αυτό, σύμφωνα με τον δήμαρχο, πρέπει όλα τα επίπεδα εξουσίας, από την κεντρική ως την τοπική αυτοδιοίκηση, να συνεργαστούν αρμονικά και παραγωγικά για να μπορέσουν να ανταπεξέρθουν στις απαιτήσεις των πολιτών, οι οποίοι, δικαίως, θέλουν να γίνει η καθημερινότητά τους πιο εύκολη και πιο ποιοτική.
«Πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουμε τη λαϊκή εντολή. Παραμερίζοντας προσωπικές, πολιτικές φιλοδοξίες, βάζοντας την άκρη το «εγώ» για το «εμείς». Αντί να προσπαθούμε να διχάσουμε, ας ενώσουμε τις δυνατότητές μας. Να είμαστε μαζί στα μεγάλα, εκεί που όλοι συμφωνούμε ότι «αυτά» πρέπει να γίνουν γιατί θα ωφελήσουν τους δημότες μας, θα κάνουν το Ηράκλειο πιο όμορφο, πιο σύγχρονο, πόλη που αξίζει να ζει», τόνισε ο Νίκος Μπάμπαλος στον χαιρετισμό του.
Παρόμοιες ευχές για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη και τους πολίτες έδωσαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, από όλες, σχεδόν, τις παρατάξεις: οι επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών, Αιμιλία Τζίβα, της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιώργος Ζαχάρως, ο δημοτικός σύμβουλος από την Ηράκλειο Μαζί, Ηλίας Μπάρμπας, η Κατερίνα Ασημακοπούλου και ο Χρήστος Τσουλουχάς από την Πνοή Ηράκλειο, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.
Τον δικό του χαιρετισμό έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ευχήθηκε το 2020 να είναι ένα έτος παραγωγικό για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, τονίζοντας ότι στόχος του είναι οι Δήμοι να ενισχυθούν και με αρμοδιότητες, και με πόρους, αλλά και με προσωπικό. «Εσείς είστε πιο κοντά στους πολίτες και σεις γνωρίζετε όσο κανείς και τα προβλήματα και τις λύσεις τους», υπογράμμισε στην επιστολή του ο υπουργός.
Στην γιορτή για την κοπή της πίτας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ήρθαν για να δώσουν τις ευχές τους οι βουλευτές της Β1 εκλογικής περιφέρειας Αθηνών: από τη ΝΔ ο Δημήτρης Καιρίδης και η Ζωή Ράπτη, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης, οι δήμαρχοι Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαϊδου, Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, Λυκόβρυσης Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, Στέφανος Τσιπουράκης, απεσταλμένος του δημάρχου της πόλης, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, Λουκία Κεφαλογιάννη.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΉΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή