Παρουσίαση Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Λαυρεωτικής

Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Λαυρεωτικής: Συμβόλαιο συνέπειας για την καθαριότητα ανάμεσα στη διοίκηση και τους πολίτες
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Κερατέας η παρουσίαση του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Λαυρεωτικής ο οποίος έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι τρεις αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι κκ Πάλλη Δήμητρα, Κανελλοπούλου Ελένη και Μακροδημήτρης Αθανάσιος αναφέρθηκαν στα ζητήματα καθαριότητας που απασχολούν το Δήμο μας και τους τρόπους με τους οποίους ο Κανονισμός Καθαριότητας θα βοηθήσει τη διοίκηση και τους πολίτες στον κοινό αγώνα για καθαρές πόλεις.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Αυτό το βιβλίο – συμβόλαιο θα φτάσει παντού! Σε κάθε σπίτι, επιχείρηση, στα σχολεία, σε συλλόγους. Στόχος μας είναι η ανακύκλωση, η ορθή διαχείριση ογκωδών αντικειμένων, η διαχείριση των δημοσίων και των ιδιωτικών χώρων, αλλά και των απορριμμάτων από επιχειρήσεις, από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τις λαϊκές αγορές. Στόχος μας είναι η απορρύπανση από τις διαφημίσεις και άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες να γίνει πραγματικός Τρόπος ζωής. Τρόπος ατομικής και συλλογικής ευθύνης, τρόπος δέσμευσης, τρόπος για να αλλάξουμε, μέσα σε έναν κόσμο που επιβάλλεται να αλλάξει! Στρατηγικός μας στόχος είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων μας.»
Ο Κανονισμός Καθαριότητας εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο και αντίτυπά του υπάρχουν στα Δημαρχεία Κερατέας και Λαυρίου ενώ στο προσεχές διάστημα θα διανεμηθεί σε όλο το Δήμο.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή