Παρών σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη ο Δήμαρχος

Σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Λυκόβρυση και την Πεύκη βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την εβδομάδα που πέρασε.
Την Τρίτη 28/1 βρέθηκε στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε σε μεζεδοπωλείο της Λυκόβρυσης. Εκεί απεύθυνε χαιρετισμό και μάλιστα ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί.
Την Πέμπτη 30/1 συμμετείχε στην εκδήλωση της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, όπου βράβευσε τους μαθητές και μαθήτριες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων του σχολικού έτους 2018-2019 για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα, στον πολιτισμό, σε περιβαλλοντικές δράσεις κ.α.. Ο κ. Μαυρίδης έκανε βραβεύσεις και απεύθυνε χαιρετισμό. Όπως δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων για την όμορφη εκδήλωση. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια οι μαθητές που βραβεύτηκαν και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της πόλης μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο την καλή δουλειά που γίνεται στα σχολεία της πόλης μας, γιατί η νέα γενιά αποτελεί κεντρική προτεραιότητα».
Τέλος, την ίδια ημέρα ο Δήμαρχος συμμετείχε στην κοπή πίτας της Ομάδας Καλλιτεχνικής Έκφρασης Πεύκης- Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στην οικία της φιλότεχνης κυρίας Αναστασίας Μάντζαρη Φρέρη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι καλλιτέχνες και φίλοι της ομάδας.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά μου να συμμετέχω σε εκδηλώσεις ενεργών φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών. Η Ομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης έκοψε την καθιερωμένη της πίτα στο υπέροχο και πάντα φιλόξενο χώρο της κ. Αναστασίας Μάντζαρη-Φρέρη. Χρόνια πολλά και καλή χρόνια με υγεία, έμπνευση και πολλές καλλιτεχνικές δημιουργίες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή